Xperia Pro-I е първият смартфон с матрица на камерата 1.0

...
Xperia Pro-I е първият смартфон с матрица на камерата 1.0
Коментари Харесай

Sony обяви смартфон с камера като на фотоапарат


Xperia Pro-I е първият смарт телефон с матрица на камерата 1.0 и система за фазово автофокусиране
(снимка: Sony)

Sony извърши обещанието си и показа с мартфон Xperia Pro-I със страхотни благоприятни условия за фотоси. „ I ” в името значи „ Imaging ” . Компанията дефинира новия телефон като допълнение към своята гама от фотоапарати .

Като цяло, това е първият смарт телефон в света с матрица на камерата с размер 1.0 и система за фазово автофокусиране. Xperia Pro-I има 1,0-инчов датчик, като в компактната камера RX100 VII. Стъпката на пиксела е 2,4 микрометра.

Такъв датчик обезпечава висока светлочувствителност, уголемен динамичен обсег и оптично боке. Xperia Pro-I разполага както с ултра-широкоъгълен датчик, по този начин и с 3D iToF датчик. Смартфонът има още бутон на пандиза на камерата.

Xperia Pro-I е кадърен за записва 4K видео при 120 фрагмента в секунда (fps)
(снимка: Sony)

Що се отнася до видео опциите, устройството поддържа два режима: Videoography Pro за снимане на репортажи и Cinematography Pro за следваща обработка. Смартфонът може да задържа автофокус върху движещ се обект и поддържа стабилизиране на изображението.

Основната характерност на Xperia Pro-I е 4K видео запис при 120 фрагмента в секунда (fps). Смартфонът идва и с екран за видео блогъри – спомагателен екран, както при цифровите фотоапарати.

Xperia Pro-I разполага както с ултра-широкоъгълен датчик, по този начин и с 3D iToF датчик
(снимка: Sony)

Xperia Pro-I е оборудван с процесор Snapdragon 888 5G, батерия 4500 mAh с живот до три години и 6,5-инчов OLED екран. Sony твърди, че смарт телефонът наподобява и се усеща като същинска фотокамера.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР