Xiaomi ще се откаже от името Note като название на

...
Xiaomi ще се откаже от името Note като название на
Коментари Харесай

Xiaomi се отказва от името Note, Redmi Note 5 става Redmi 5 Plus

Xiaomi ще се откаже от името Note като наименование на една от своята известна линия смарт телефони. Китайците пуснаха новите Redmi 5 модели на 7 декември, само че мнозина се въздържаха от покупка, очаквайки неизбежния Redmi Note 5.

Изглежда обаче, че предстоящият правоприемник на сносно приелия се Redmi Note 4 в действителност към този момент е тук, само че под друго име и няма да забележим нов подобен уред.

Според представител на компанията, който разяснява обстановката на формалния конгрес на Xiaomi, Xiaomi Redmi 5 Plus ще остане единственият фаблет на налична цена, който производителят предлага.

“От този момент” се отхвърляме от названието Note, споделя представителят на Xiaomi. Въпреки, че това не е допустимо най-официалното съобщение на новината, отново наподобява много правдиво.

Самият Redmi 5 Plus има чипсет Snapdragon 625 с 3/4 GB RAM памет и 32/64 GB сторидж. Дисплеят е със съответствие 18:9 и е съпроводена от 5MP селфи датчик. Основната камера откъм гърба е 12MP с двойна LED мълния.

Redmi 5 Plus се продава на преференциалната цена от 150 или 195 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР