Xiaomi представи първия си модел помпа за автомобилни гуми на

...
Xiaomi представи първия си модел помпа за автомобилни гуми на
Коментари Харесай

Xiaomi пусна автономна помпа за автомобилни гуми

Xiaomi показа първия си модел помпа за автомобилни гуми на пазара през 2019 година под марката MiJia Air Pump. Сега, през 2021 година компанията показва модифицирана версия на компактната самостоятелна въздушна помпа под марката MiJia Air Pump 1S. Забележително е, че цената на базовите разновидности е Щатски долар 30. Помпата MiJia 1S към този момент е налична в китайските интернет уеб сайтове.

Според производителите продуктивността на модифицирания модел е увеличена с 45.4 %. Помпата има задоволително мощ, с цел да напомпа изцяло две автомобилни гуми за 11 минути. Едно зареждане на батерията MiJia Air Pump 1S е задоволително за донапомпване на 8 автомобилни гуми, до момента в който базовият модел MiJia Air Pump може да напомпа единствено 5 такива гуми.
 Xiaomi пусна самостоятелна помпа за автомобилни гуми

По време на презентацията, размерите на гумите не бяха посочени. Едно от главните преимущества на MiJia Air Pump 1S е потреблението на високопрецизни цилиндри, които могат да усилят налягането от 0 до 10 атмосфери (150 psi) единствено за 20 секунди.

Устройството разполага и с ултра акуратен датчик за налягане, който ви разрешава да включите един от петте режима в помпата, предопределени да надуват освен автомобилни гуми, само че такива на планински колела, елементарни шосейни колела, мотоциклети и топки. Автономната работа на помпата е обезпечена от батерия с потенциал 2000 mAh.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР