Xiaomi представи днес най-новата си гама впечатляващи смарт устройства. Един

...
Xiaomi представи днес най-новата си гама впечатляващи смарт устройства. Един
Коментари Харесай

Xiaomi Watch 2 Pro – стилен дизайн с издръжлив корпус от неръждаема стомана

Xiaomi показа през днешния ден най-новата си гама впечатляващи смарт устройства. Един от най-интересните модели беше новия Xiaomi Watch 2 Pro, захранван от Wear OS by Гугъл, предлага интелигентно, стилно и дейно преживяване. Той съчетава светкавична продуктивност с дълъг живот на батерията, усъвършенстван екран и дизайн, който дава отговор на потребностите за здраве и фитнес.

Една от забележителните характерности на Xiaomi Watch 2 Pro е неговата интеграция с пакета от известни приложения на Гугъл, в това число Гугъл Wallet, Гугъл Maps и Гугъл Assistant, измежду необятен набор от благоприятни условия за следене на здравето и фитнес интензивностите.

Това съдействие покачва свързаността, персонализирането и продуктивността, предлагайки на потребителите ново равнище на улеснение.

Xiaomi Watch 2 Pro е оборудван със идващото потомство платформа Snapdragon W5 + Gen 1, което подсигурява, че продуктът работи със скорост и енергийна успеваемост.

Фитнес запалянковците ще оценят прецизността, обезпечена от dual-band GNSS, който подсигурява тъкмо следене на фитнес и други тренировки. С над 150 спортни режима, Xiaomi Watch 2 Pro дава обстоен разбор на тренировките и статистически данни за успеваемостта. В допълнение, той дава скъпа информация за качеството на съня, като оказва помощ на потребителите да схванат етапите  си на сън и да вземат осведомени решения за възстановяване на тяхното богатство.

Xiaomi Watch 2 Pro може да се похвали със моден дизайн с устойчив корпус от неръждаема стомана, предлага се с първокласна кожена или здрава каишка от специфична гумена сплав.  Неговият 1,43″ AMOLED екран с висока разграничителна дарба разполага с въртящ се корпус и бутон за бърз достъп, което разрешава на потребителите да навигират  персонализирани функционалности и да избират от повече от 20 авансово конфигурирани циферблата. За спомагателна персонализация се предлага гама от сменящи се каишки в съвременни цветове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР