Xiaomi предлага голямо разнообразие от носими устройства, а за любителите

...
Xiaomi предлага голямо разнообразие от носими устройства, а за любителите
Коментари Харесай

Смарт гривните Xiaomi Smart Band 8, Band 8 Pro и Band 8 Active предоставят пълен контрол над здравето и тренировките ви

Xiaomi предлага огромно многообразие от носими устройства, а за феновете на дейния метод на живот са предопределени най-модерните смарт гривни Smart Band 8, Smart Band 8 Pro и Band 8 Active. Те оферират огромни екрани, грациозен дизайн и голям брой фитнес функционалности.

Xiaomi Smart Band 8 е с объл корпус във формата на хапче и разполага с 1,62-инчов AMOLED екран с резолюция 490 × 192 пиксела, 60Hz периодичност на освежаване, 600 нита пикова бляскавост. Устройството поддържа режим Always-On Display (AOD). Потребителят може да избере една от повече от 200 персонализирани варианти на циферблата съгласно усета си.

Смарт гривната обезпечава мониторинг на сърдечния темп, равнищата на О2 в кръвта и равнищата на стрес, както и качеството на съня, VO2 Max (максимална консумация на кислород) и мониторинг на менструалния цикъл при дамите.

Устройството поддържа повече от 150 спортни режима – от тичане и плуване до йога и танци, като осведоми потребителя за хода на тренировката, да вземем за пример при тичане – разстояние, скорост и дълготрайност на бягането, сърдечен темп и други. То може да се употребява и за премерване на равнищата на физическа интензивност за интервал от 7 дни по 100-бална канара. Благодарение на водоустойчивостта си от 5 АТМ, фитнес гривната може да се употребява и при тренировки навън при всевъзможни метеорологични условия, както и за плувни сесии.

Xiaomi Smart Band 8 има и авансово конфигурирани игри като Sudoku и 2048 и спомагателни функционалности като вести, прогноза за времето. Животът на батерията на смарт гривната е до 16 дни без презареждане с изключен AOD и до 6 дни с включен AOD. Презареждането на батерията лишава към 60 минути. Можете да прочетете и нашето в детайли ревю на Xiaomi Smart Band 8.

Смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 Pro разполага с огромен и ослепителен 1,74-инчов AMOLED сензорен екран с разграничителна дарба 336 × 480 пиксела, периодичност на освежаване 60 Hz и поддръжка на 16,7 млн. цвята.

Екранът има оптималната бляскавост от 600 нита. Защитата му от надраскване е обезпечена от издръжливото стъкло Gorilla Glass. Благодарение на по-големия размер на екрана спрямо предшественика си, устройството обезпечава по-удобно ръководство на функционалностите, като дава повече информация по едно и също време. Можете да персонализирате външния тип на екрана, като изберете своя усет от повече от 100 налични варианти.

Xiaomi Smart Band 8 Pro обезпечава наблюдаване на сърдечния темп през целия ден с автоматизирани предизвестия за необикновени отклонения. Устройството поддържа и следене на равнищата на О2 в кръвта и равнищата на стрес, качеството на съня и обезпечава наблюдаване на индикаторите за женско здраве.

Смарт гривната поддържа повече от 150 спортни режима. Tя е водоустойчива на до 5 АТМ, което ви разрешава да я употребявате при всевъзможни метеорологични условия и да я вземате на тренировки по плуване.

Възможността за свързване със смарт телефон или друго устройство се обезпечава от Bluetooth 5.3 адаптер, който ви разрешава да получавате и изпращате SMS-и. Джаджата поддържа и сателитна навигация BeiDou, GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, с цел да ви помогне да се ориентирате в тренировките си. Капацитетът на батерията обезпечава работа на устройството без презареждане в продължение на две седмици. Допълването на заряда на батерията лишава към 80 минути. Очаквайте нашето ревю на Xiaomi Smart Band 8 Pro скоро.

Подобно на предходните модели, смарт гривната от начално равнище Xiaomi Band 8 Active е предопределена за тези, които водят деен метод на живот и се стремят да се грижат за тялото си, като наблюдават своите съществени здравни индикатори.

Смарт гривната разполага с 1,47-инчов правоъгълен TFT екран с резолюция 320×170 пиксела. Тя има повече от 100 авансово заложени дизайна на потребителския интерфейс. Те са особено създадени за режим на цялостен екран, което ви разрешава да избирате съгласно усета си.

Устройството обезпечава 24-часово наблюдаване на сърдечния темп и равнищата на О2 в кръвта, като изпраща уведомление при положение на отклонения. Качеството на съня също се следи. Xiaomi Band 8 Active поддържа повече от 50 спортни режима, като ви оказва помощ да следите продължителността на тренировката, потреблението на калории, измененията в сърдечния темп и др.уги Водоустойчивостта от 5 АТМ подсигурява, че умната гривна може да се употребява при спортни действия при всевъзможни метеорологични условия, както и в плувен басейн.

Поддръжката на безжичен протокол Bluetooth 5.1 ви разрешава да свържете Xiaomi Band 8 Active с вашия смарт телефон и други устройства с Android и iOS с авансово конфигурираното приложение Mi Fitness. Капацитетът на батерията е задоволителен, с цел да издържи 14 дни без презареждане на устройството в естествен режим и до 6 дни при дейна приложимост.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР