Xiaomi очевидно планира да пусне предстоящия Redmi K70 с добър

...
Xiaomi очевидно планира да пусне предстоящия Redmi K70 с добър
Коментари Харесай

Redmi K70 ще излезе на пазара в края на тази година

Xiaomi явно възнамерява да пусне идния Redmi K70 с добър хардуер. Базовият модел от известната серия K ще бъде освежен, с цел да затвърди статута си на „ ванилов флагман “.

Апаратът стана прочут, с помощта на познатия осведомител Digital Chat Station, който показа информацията в Weibo (китайският микроблогинг сайт). Твърди се, че в основата на базовия модел K70 ще стои мощният SoC Snapdragon 8 Gen 2 — това е същият чип, който работи в модела Redmi K60 Pro. Това обаче не е изцяло изненадващо, защото Redmi K60 също включваше SoC Snapdragon 8+ Gen 1, което беше усъвършенстване по отношение на Dimensity 8100, конфигуриран в модела Vanilla K50 преди него.

От друга страна, по-ранна информация твърди, че моделът K70 Pro ще работи със идващото потомство флагмански чипсет на Qualcomm. Този процесор най-вероятно ще бъде Snapdragon 8 Gen 3. Digital Chat Station също твърди, че моделите Redmi K70 и K70 Pro ще бъдат пуснати в Китай към края на тази година. Това евентуално е по този начин, защото гамата K60 също беше пусната предишния декември.

Това обаче значи също, че анонсът ще се състои през декември тази година, а смарт телефоните ще бъдат пуснати в продажба при започване на идната година. Серията Redmi K70 евентуално ще се конкурира с други налични флагмански смарт телефони от марки като iQOO и Realme.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР