Xiaomi обяви, че стартира глобалното разпространение на новия си софтуер

...
Xiaomi обяви, че стартира глобалното разпространение на новия си софтуер
Коментари Харесай

MIUI 9 е бърз като чист Android, твърди Xiaomi

Xiaomi разгласи, че започва световното разпространяване на новия си програмен продукт MIUI 9. Апаратите, които ще получат ъпдейта в първите дни на ноември, са Redmi Note 4, Mi Mix 2, Mi Max 2 и Redmi Y1.

За пръв път MIUI 9 бе показан на събитие в Шанхай през юли, само че едвам в този момент имаме постоянна и приключена версия на новия ROM. Сред подобренията, които той носи, е Smart App launcher, сплит-скрийн режим и менюто App Vault, което може да отворите като плъзнете отляво пръста си по началния екран.

Xiaomi твърди, че е положила много старания в основаването на бърз и подсъзнателен интерфейс, а най-дръзкото изявление е, че MIUI 9 е толкоз бърз, колкото и стоковия Android, необременен от спомагателните приложения и скинове, които производителите слагат върху него. Китайците базират изказванието си на проби, направени с Xiaomi Mi A1. Освен това, Xiaomi хвърля ръкавицата и на Samsung, акцентирайки че техният интерфейс е доста по-бърз от това, което Experience 8.1 предлага на J7 Max.

Телефоните с MIUI 9 имат алтернатива за автоматизирано изчистване на кеша , което способства за бързината. Други екстри са над 20 анимирани иконки, интуитивно групиране на известията и алтернатива за бърз отговор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР