Xiaomi Friday стартира още миналата седмица, като серията с намаления

...
Xiaomi Friday стартира още миналата седмица, като серията с намаления
Коментари Харесай

Xiaomi Friday продължава с намаления на продукти в оторизирания магазин на бранда

Xiaomi Friday започва още предходната седмица, като серията с понижения продължава до неделя (28 ноември) в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, равнище 0. Сега може да намерите продуктите, които отдвна чакате, на по-ниски цени или пък да подготвите коледните дарове за най-близките ви.

В магазина на Xiaomi ще откриете пакетни предложения и отстъпки на някои от най-търсените продукти като смарт телефони, които са в чудесно съответствие сред цена и качество. Те са подобаващи освен за нас, а и за по-малките – батериите им устоят дълго и зареждането им до 100% лишава не повече от час. Освен това, камерите им ще запечатат обичаните ви моменти, които да оживеят на екраните с якри цветове и контрасти.

Намаленията в магазина на Xiaomi важат освен за смарт телефони, само че и за други артикули като пречиствател за въздух, който е изключитлено подобаващ за сезона на вирусите. В офертите са включени още прахосмукачка и апарат за готвене с парещ въздух. Той е правилен асистент в отговорностите вкъщи и бързо подготвя здравословна храна за цялото семейство. А в случай че въпреки всичко ви се постанова да излизате постоянно, скутерът е най-хубавото решение за натоварения трафик и до неделя също е на преференциална цена. Той е сгъваем и може да измине до 25 км с едно зареждане.

Офертите за Xiaomi Friday включват и безжично зарядно за кола с автоматизирано захващане на телефона, което стартира да го зарежда още при слагането му. С понижена цена са още безжични слушалки и сешоар с йонизационна функционалност, която защищава косата от раздробяване.

Всички оферти на специфични цени може да разгледате в оторизирания магазин на Xiaomi в Paradise Center, равнище 0.

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР