Xiaomi e компания с разнообразна продуктова база, която освен смартфони,

...
Xiaomi e компания с разнообразна продуктова база, която освен смартфони,
Коментари Харесай

Xiaomi и електрическото легло на китайската компания

Xiaomi e компания с разнообразна продуктова база, която с изключение на смарт телефони, тонколони и тротинетки включва и тоалетни чинии, а от скоро към този момент и кревати.

Преди няколко дни компанията за първи път сподели Xiaomi Milan Smart Electric Bed, а от на следващия ден ще започва и акция за набиране на първични средства за производството на " умното " легло.

Ако би трябвало да сме почтени, леглото не е чак толкоз " мъдро ", колкото бихме предположили.

То е оборудвано с мотори в предната и задната си част, които служат, с цел да повдигат някои елементи от леглото, тъй че да ни е по-удобно, когато четем, гледаме телевизия и така нататък

Няма масажори или датчици за следене на телесните индикатори по време на сън, само че пък регулирането на височините може да се случва посредством гласови команди.

Има и отдалечено с пет авансово заложени настройки - за четене, за телевизия, за спане, срещу хъркане и " безгравитационен режим ", каквото и да значи последното.

От Xiaomi дават обещание, че леглото би трябвало да издържи на най-малко 10 години употреба, а моторите биха могли да понесат до 200 000 придвижвания.

Както при множеството артикули на китайската компания, една от най-атрактивните цени на леглото е цената му - едвам 280 $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР