XBOOM 360 елиминира нуждата от търсене на перфектното място за

...
XBOOM 360 елиминира нуждата от търсене на перфектното място за
Коментари Харесай


XBOOM 360 елиминира нуждата от търсене на


XBOOM 360 отстрани потребността от търсене на съвършеното място за слушане
(снимка: LG)

Иновативно решение за цялостно звуково преживяване на 360 градуса предложи LG посредством портативната колонка XBOOM 360. Аудио устройството обезпечава еднообразно качество и мощ на звука, без значение от местоположението.

Където и да бъде подложен високоговорителят, патентованата звукова технология на LG, комбинирана с конусообразната форма на корпуса, запълва цялото пространство с натурален и непрекъснат първокачествен тон във всички направления.

За разлика от стандартните тонколони с голям брой представители, които разпръскват звука в лимитирано пространството и водят до неравномерно налягане и деформиране на звука, LG ползва патентованата си нова технология за оптимална конструкция на рефлектора , с цел да противодейства на тези изкривявания.

Фирмената технология разрешава на звука да се разпръсне по-далеч във всяка посока в пространството. XBOOM 360 отстрани потребността от придвижване и търсене на съвършеното място за слушане, като носи най-близкото пресъздаване на истинския тон тъкмо до ушите на потребителя, където и да се намира той.

Патентована технология на LG запълва цялото пространство с натурален тон
(снимка: LG)

Под красивия екстериор на XBOOM 360 титановият високочестотен представител показва точни и детайлни високи звукови честоти като компресира високите тонове и ги разпръсква на 360 градуса. С положителната си резистентност, втвърдената диафрагма е в положение да възпроизведе по-ясен тон с висок звук, трептящ 10 000 пъти в секунда (10 kHz), без да повреди материала.

От своя страна, 5,25-инчовият нискочестотен високоговорител от стъклени нишки основава богат и динамичен бас. Той е направен от по-лек материал с добра разтегливост, възпроизвежда динамични ниски честоти и по-отчетливи вокали. Благодарение на структурата на рефлектора, LG XBOOM 360 обезпечава бездънен бас.

С изискан външен тип, тонколонката добавя цялостното преживяване посредством режим на осветяване съгласно настроението – за разпределяне, медитирате или развлечение. Осветлението на XBOOM 360 е въодушевено от всекидневието, фестивалите и природата и е проектирано в партньорство с специалисти по пространствено осветяване по този начин, че да отразява времеви пасажи, като в същото време основава подобаващата атмосфера за всеки миг.

Тонколонката добавя цялостното преживяване посредством режим на осветяване
(снимка: LG)

Достъпни са 3 режима на осветяване, които работят с 9 авансово заложени варианти с разнообразни стилове на осветяване. Всеки режим на осветяване тънко контролира цветовете, осветеността и цветовата температура, с цел да обезпечи аудио-визуално потапяне в естетика със средата.

Иновативната тонколонка XBOOM 360 ще излезе на българския пазар при започване на месец февруари. Цената на аудио устройството към момента не е оповестена.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР