Хамилтън има договор с Мерцедес до края на сезон 2023,

...
Хамилтън има договор с Мерцедес до края на сезон 2023,
Коментари Харесай

Бърни: На Волф му е писнало от Хамилтън

Хамилтън има договор с Мерцедес до края на сезон 2023, но Бърни се запита пред вестник The Daily Mail дали Люис няма да си тръгне по-рано.

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1)
“Люис може да продаде мястото си в отбора на Тото - изясни Бърни обстановката с забавна скица. - Ще му каже: Аз получавам толкоз, ще се откажа и ми дай половината от заплатата ми. Тогава Тото може да направи една от магическите си покупко-продажби, да предложи на някого по-малко пари и да си задържи 20 милиона лири. Не се постанова никой да споделя на Тото за тази скица, тъй като той към този момент е мислил за нея. Люис най-вероятно би се отказал от спорта при тези условия. ”
 Вилньов сложи под въпрос представянето на Хамилтън от началото на сезона Вилньов сложи под въпрос представянето на Хамилтън от началото на сезона
Бърни не пропусна и по-характерния стил на обличане, който демонстрира 7-кратният световен шампион в падока.
 Тъжен връх чака Хамилтън на Тъжен връх чака Хамилтън на "Силвърстоун "
“Не знам за какво той носи тези смешни облекла - почуди се Бърни. - Сигурно има контракт, с цел да го прави. Или пък да го виждат? Може би е това. ”
 Бърни: И тази година Ферари няма да вземе купа Бърни: И тази година Ферари няма да вземе купа
Екълстоун призна, че е изненадан от превъзходството, което има Ръсел пред Хамилтън този сезон и според него, Люис просто не влага толкова много усилия както преди.

“Не съм мислил, че Джордж е толкоз добър, само че той се оправи чудесно - добави Екълстоун. - Изненадан съм. Или пък просто Люис не се оправя добре? Мисля, че е малко и от двете. На Тото взе да му писва от Люис. Не мисля, че Люис поставя прекалено много старания на пистата, нали? Да го кажа по различен метод, на Люис не му пука изключително, че губи надпревари. Това като че ли не е той. Той е доста упорит, само че съгласно мен, в този момент приема прекомерно елементарно загубите. Също по този начин, не мисля, че той интензивно оказва помощ на Джордж. Дори не мисля, че прави каквото и да е в отбора, към този момент не е подготвен да влага толкоз доста старания. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР