Също не може да се каже за горните трима, като

...
Също не може да се каже за горните трима, като
Коментари Харесай

Волф е горд от постъпката на Ръсел в Гран При на Великобритания

Също не може да се каже за горните трима, като от тях най-сериозно пострада Джоу. Китаецът се преобърна няколко пъти, като се пързаля близо 200 метра по таван, след което се превъртя над гумените заграждения и се приземи зад тях.

Точно в този момент дойде и спортсменската постъпка на Ръсел, който веднага спря своята кола, която можеше да стигне до бокса, за да се притече на помощ на своя колега. Да, това му коства домашното състезание, тъй като не му бе позволено да се върне в колата си и да я закара до бокса.

Въпреки този факт шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че се гордее с постъпката на своя пилот, която е показала истинския характер на Ръсел.

„ Беше страховит уикенд на „ Силвърстоун “, с невероятна поддръжка и мощно показване от наша страна. Това бе показателно за усилената работа, която се прави по подобряването на колата, а това бе и писта, която пасваше на W13.

„ Люис направи едно брилянтно съревнование с няколко епични борби. Можеше да има по-добър резултата, в случай че нещата се бяха развили по друг метод. Джордж сигурно имаше темпото да напредне от осмото място на старта. Беше тъпо, че не можа да се състезава, само че ние сме горди от постъпката му след огромния случай “, сподели Волф.

Undulating hills. Stunning location. Long straights. And a very short lap!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР