Пореден гаф на футболиста на Манчестър Сити Джак Грийлиш стана

...
Пореден гаф на футболиста на Манчестър Сити Джак Грийлиш стана
Коментари Харесай

Джак Грийлиш пак се напи и стана за смях

Пореден гаф на футболиста на Манчестър Сити Джак Грийлиш стана публично достояние. Във видео, споделено в TikTok, се вижда как английският национал едва стои на краката си - най-вероятно заради прекалена консумация на алкохол. Бившият капитан на Астън Вила изглежда неадекватен, а в близост до него са съотборниците му от “Етихад” Кай Уокър и Риад Марез. Според информациите Грийлиш не е бил допуснат в бар, но не е ясно откога точно е записът.

Guess no one will say anything because it’s not Pogba.
— ًEllis. (@EIIisV3)
През миналото лято Сити плати рекордните 100 млн. паунда за него, но засега играчът не оправдава очакванията. Преди по-малко от два месеца Грийлиш отново беше хванат да нарушава правилата, след като се оказа, че заедно с Фил Фоудън са купонясвали и на сутринта отишли на тренировка в незадоволително състояние. По това време мениджърът на шампионите Джосеп Гуардиола не беше на базата, но асистентите му го информирали за издънката на двамата. По тази причина Пеп наказа Грийлиш и Фоудън с изваждане от групата.

Преди две години пък Грийлиш причини катастрофа, и то след като бил на неразрешено парти в период на локдаун. За това провинение му беше отнета книжката за период от 9 месеца.

През 2015 година талантливият играч се напи в дискотека в Манчестър и също беше изваден от състава на Астън Вила.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР