Лисовски се представи на ниво и в Шампионата на Обединеното

...
Лисовски се представи на ниво и в Шампионата на Обединеното
Коментари Харесай

Лисовски вдъхновен от силния си рейд в Крусибъл

Лисовски се представи на ниво и в Шампионата на Обединеното кралство, където игра четвъртфинал, както и стигна полуфинал в Откритото първенство на Уелс. С изключение на тях обаче той не мина нито веднъж осминафиналите в друг турнир от сезона.

“Бях толкоз покрай полуфиналите. Бях заобиколен от толкоз велики играчи, можех да играя против Рони или Джъд, или Марк Уилямс. Имах шансове в последния фрейм, само че изгубих централизация. Вижда се какъв брой са положителни другите великани в снукъра в такива обстановки. Джон направи две страхотни разчиствания, с цел да победи, а несъмнено се е чувствал изтощен от миналите сложни два дни.

Мачът с Нийл беше фантастичен. Тези два двубоя ме накараха да вярвам в себе си, защото се изненадах колко добре играх. Може и да са малки стъпки, но продължавам да се развивам.

Никога не съм играл толкоз мощно в края на сезон. Това международно беше несъмнено най-хубавото в кариерата ми, нищо не може да се приближи до него. С изключение на това обаче акцията ми въобще не беше добра. В Шампионата на Обединеното кралство също се показах добре, само че като цяло не мисля, че можеше да имам по-слаб сезон. Поне с тези два шампионата не беше тотална покруса.

Сега участвах в Шампионатната лига, за да вляза в час преди същинското начало на сезона, защото миналата година имах три месеца почивка през лятото и не се отрази добре на играта ми. Така че си взех бележка. Увереността на масата се губи много лесно и загубите може да станат навик, но същото важи и за победите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР