До момента базираният в Бракли тим може да се похвали

...
До момента базираният в Бракли тим може да се похвали
Коментари Харесай

Волф каза какво трябва да направят в Мерцедес, за да се борят за победи

До момента базираният в Бракли тим може да се похвали със само седем качвания на подиума в първите 11 старта за сезона, като и в седемте случая Люис Хамилтън и Джордж Ръсел завършиха на третата позиция. Техните призови класирания зачестиха в хода на кампанията, като те донесоха по един подиум на своя отбор в последните четири старта в Азербайджан, Канада, Великобритания и Австрия.
 Във Ферари желаят от ФИА да потвърдят, че няма користолюбие към Мерцедес Във Ферари желаят от ФИА да потвърдят, че няма користолюбие към Мерцедес
Според шефа на Мерцедес Тото Волф инженерите на „Сребърните стрели“ имат още работа за вършене, преди Хамилтън и Ръсел да могат да се надяват отново да се борят не само за спорадични подиуми, но и за победи.

„ Все още не ни доближават 2-3 десети показване. Като цяло колата ни в неделя в Австрия бе по-бърза отколко в събота, само че отново не беше задоволително, с цел да се борим за успеха. Сега казусът идва от цялостното показване. Мисля, че казусът с подскачането към този момент го взехме решение.

„ Ако се върнем към Монако или Баку нямаше да сме страхотни, само че сигурно нямаше да имаме проблемите, които имахме тогава “, сподели Волф.

Коментирайки цялостният уикенд в Австрия, в който W13 показа много силно темпо в петъчната квалификация, но не и в спринта и състезанието Волф заяви, че „Ред Бул Ринг“ никога не е била любима писта за „Сребърните стрели“.

„ Изглежда ни липсваше малко мощ тук, би трябвало да разберем дали бе поради надморската височина. Но като цяло това не е хубава писта за нас. Дори когато доминирахме през последните осем години тук постоянно имахме усложнения.

„ В събота бяхме в ничия земя, след което и в неделя бяхме в ничия земя от към позиция на пистата, само че най-малко времената ни бяха конкурентни “, сподели австриецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР