В първата си битка с блогъра Али Гиб, Джейк успя

...
В първата си битка с блогъра Али Гиб, Джейк успя
Коментари Харесай

Джейк Пол към критиците: Ще млъкнете, след като нокаутирам Фюри!

В първата си битка с блогъра Али Гиб, Джейк успя да победи опонента си с нокаут. Във втория двубой той победи баскетболиста Нейт Робинсън. След тези битки Пол започна да повишава нивото на опонентите си.

На 17 април 2021 г. 36-годишният бивш шампион на Bellator Бен Аскрен стана противник на Пол. Джейк спечели този двубой с нокаут в първия рунд. След това Пол победи Тайрън Уудли два пъти. Сега за сметката му в професионалния бокс има 5 победи (4 с нокаут) и нито 1 поражение.

Всички искаха Джейк да се бие с млад и гладен боксьор. Това ще се случи през април в Ню Йорк. Пол ще мери сили с Томи Фюри, който също е непобеден на ринга. Джейк няма търпение да победи и да затвори устите на всички.

„Той се занимава с бокс през целия си живот, а брат му е световен шампион в тежка категория. Томи има име, фен база. Това е просто перфектната битка. 

Когато спечеля с нокаут, хората няма да имат какво да кажат. Ще затворя устите на всички. Всички медии, които писаха, че Джейк Пол е лош за бокса. Ще уважавате името ми. 

Искахте да се удрям с същински боксьор? Няма проблем “, показа Пол за BoxingScene./mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР