В квалификацията миналата събота Хамилтън бе с близо секунда по-бавен

...
В квалификацията миналата събота Хамилтън бе с близо секунда по-бавен
Коментари Харесай

В Мерцедес не знаят какво да очакват от Гран При на Унгария

В квалификацията миналата събота Хамилтън бе с близо секунда по-бавен от Шарл Леклер, а Ръсел бе победен от Ландо Носир и стартира едва шести. Все пак в състезанието те показаха по-задоволително темпо, но отново само лошият късмет на Ферари им позволи да се доберат до почетната стълбичка в края на надпреварата.
 Хамилтън: Във Франция нямаше по какъв начин да догоня Макс Хамилтън: Във Франция нямаше по какъв начин да догоня Макс
Тази седмица керванът на Формула 1 се прехвърля на пистата „Хунгароринг“ край Будапеща, а от Мерцедес не знаят какво точно да очакват от уикенда за Гран При на Унгария.
 Пиеро Ферари: Мерцедес да се научат да губят с достолепие, като нас! Пиеро Ферари: Мерцедес да се научат да губят с достолепие, като нас!
„ Беше укоражително да спечелим такова количество точки във Франция и да максимизираме обстановката в неделя, само че знаем, че имаме още доста работа за извършване. Изоставането по отношение на водачите в една обиколка остава огромно, а също така ние имаме проблеми при започване на стинтовете.
 Ръсел помоли Мерцедес да спрат с опитите Ръсел помоли Мерцедес да спрат с опитите
„ Ние би трябвало да продължим да отключваме показване и да поддържаме културата, мисленето и духът, които да въодушевяват работата във фрабриката. Нашата надеждност още веднъж беше добра, а Люис и Джордж са в доста мощна форма, с цел да запишем двоен подиум.
 Хамилтън е сигурен, че Мерцедес ще завоюва най-малко една успеха през 2022 година Хамилтън е сигурен, че Мерцедес ще завоюва най-малко една успеха през 2022 година
„ Сега се фокусираме върху Унгария, една доста друга писта: тясна, с доста завои и неравности, цялостна диаметралност на предходната седмица. Трудно е да предвидим къде ще сме, тъй като през тази година упованията ни не постоянно дават отговор на действителността, в случай че приказваме за това кои писти ще подхождат на W13. Все отново ние ще дадем всичко от себе си “, сподели шефът на Мерцедес Тото Волф.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР