X Premium скоро ще се предлага в два плана. Собственикът

...
X Premium скоро ще се предлага в два плана. Собственикът
Коментари Харесай

Мъск обяви предстоящо стартиране на два премиум абонаментни плана в X

X Premium скоро ще се предлага в два проекта. Собственикът му Илон Мъск написа за това на страницата си в X.

„ Скоро ще бъдат пуснати два абонаментни проекта за X Premium “, се споделя в известието. Предприемачът означи, че по-скъпата версия на абонамента ще отстрани рекламата в обществената мрежа, за разлика от цената с по-ниска цена.

На 18 октомври списание Fortune заяви, че Platform X ще стартира да таксува новите консуматори $1 на година за потребление на главните функционалности на обществената мрежа.

На 27 октомври 2022 година Мъск подписа договорка за 44 милиарда $ за придобиване на компанията. На 6 ноември той разгласи желанието си да вкара платена инспекция на акаунта като част от Twitter Blue. По-късно абонаментните продажби бяха спрени заради увеличение на броя на подправените сметки, само че бяха обновени през декември. През април тази година администрацията на платформата стартира да отстранява сини отметки, показващи достоверността на сметките от сметките на консуматори, които не са закупили абонамент. Цената му в Съединени американски щати за консуматори на компютърна версия е $8, а за мобилни версии - $11 на месец.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР