WWE звездата и бивш шампион на UFC в тежка категория

...
WWE звездата и бивш шампион на UFC в тежка категория
Коментари Харесай

Брок Леснар има договор с WWE, но и вратичка за UFC мач

WWE звездата и някогашен първенец на UFC в тежка категория Брок Леснар, ще се завърне все в миналото в Октагона. Но в същото време с това остава и на кръга. Преди няколко месеца Леснар загуби WWE купата си, след което всички започнаха да спекулират за неговото завръщане в ММА света.

От тогава обаче той изненадващо няколко пъти се появяваше в кеча и си върна купата, което значи и че ще се позадържи там още известно време. На всичкото от горната страна, неотдавна стана ясно, че е подписал нова договорка с WWE, обвързвайки се да остане с тях най-малко до април. Леснар въпреки всичко има право на една UFC среща през това време, като не е обезпечено, че той ще се възползва от нея.

" BROCK! When you come, bring that WWE title with you! "

DC wants more belts

The Champ Champ delivered a message to Brock Lesnar after getting the job done at #UFC230 pic.twitter.com/pXZmzcMk8G
— Watch UFC on BT Sport (@btsportufc) November 4, 2018
Ако Леснар не се върне към света на свободните боеве до момента в който тече договорът му, вероятно ще пропусне опцията да се опитва против сегашния първенец в тежка категория Даниел Кормие, защото самият DC е подготвен да се отдръпна през март, когато навърши 40.

Леснар беше споменаван в интервютата след последните две срещи на DC. Той даже беше персонално в клетката, когато през юли Кормие лиши купата от Стипе Миочич. Леснар не се е бил от юли 2016-та, когато се изправи против Марк Хънт в среща, която в последна сметка остана без победител, поради несполучливи допинг проби. Последната му победа е от 2010-та, когато надделя Шейн Каруин на UFC 116.

Без значение дали ще се изправи против Кормие или не, чакаме идната година да забележим Леснар назад в осмоъгълника. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР