Wolfenstein: Youngblood звучи определено много интересно. Играта излиза по-късно тази

...
Wolfenstein: Youngblood звучи определено много интересно. Играта излиза по-късно тази
Коментари Харесай

Не очаквайте да видите Хитлер в Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood звучи несъмнено доста забавно. Играта излиза по-късно тази година и ще ни срещне с децата на БиДжей – близначките Джеси и София Блазкович. Мястото на действието се развива 19 години след събитията, показани в The New Colossus и се развиват в една различна версия на Париж от 80-те години на предишния век.

Тези дни стана ясна една дребна, само че значима детайлност: Хитлер няма да вземе присъединяване в играта. Това излиза наяве от изявление на Йерк Густафсон с VG24. Както знаете, при започване на 60-те, Адолф Хитлер е към момента жив във вселената на Wolfenstein. Какво се случва след края на събитията, разказани в Wolfenstein II: The New Colossus, не е напълно ясно, само че до 80-те, той към този момент е мъртъв – погубен от самия БиДжей. Така че, в случай че има някой, който чака да види анимирана репрезентация на един от най-големите злодеи в човешката история, то той няма да има този „ шанс “.

„ В дейстителност сме много прецизни за спазването на сюжетната линия и основата на историята, тъй че нещата, които в реалност не сме разказали в основната сюжетна линия, да речем в New Order и New Colossus, тези неща вс отново се случват. Така че се нуждаем да ги засегнем по някакъв метод “, изяснява той.

„ Това, което вършим тук е да разбираем някои от нещата, които са се случили през всичките тези години, само че си оставаме правилни на общата сюжетна линия на поредицата. И знам, че може да прозвучи необичайно или дори спорно, само че в действителност ви загатваме, че татко ви е умъртвил Хитлер, само че това се случва и в Wolfenstein 3D. В даден миг в бъдещето няма да е изненада Хитлер да се появи още веднъж, само че в тази игра нямаме Mecha Hitler. За страдание – не “, приключва Густафсон.

Wolfenstein: Youngblood излиза на 26.07 за конзоли и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР