Wolfenstein II излезе в края на миналата година под всеобщото

...
Wolfenstein II излезе в края на миналата година под всеобщото
Коментари Харесай

Матайс: Wolfenstein II нямаше да излезе при друг издател

Wolfenstein II излезе в края на предходната година под всеобщото утвърдени на рецензия и геймъри. Играта предложи познатия здрав екшън, характерен комизъм и обръщение. The New Colosus е освен кърваво развлечение, само че и игра, която – въпреки и в няколко минали случаи Bethesda да отричаха – желае да разяснява актуалните събития в света и не се тормози от това.

Един от нейните основатели, креативният ѝ шеф Йенс Матайс, е уверен, че Wolfenstein II не е игра, която някой различен огромен издател, с изключение на Bethesda могат да си разрешат да издадат. Това споделя той в изявление с PCGamesN.

“За нас беше необикновено наслаждение като издатели да получим тази поддръжка от една организация. Това не е лесна игра за рекламиране. Имам поради, че в случай че сте огромен издател, уверената поддръжка за план като този, не е лесна работа. Така че мога да кажа, че съм блажен да съм част от тази организация, където това е допустимо, тъй като не мисля, че различен издател може да го направи “, споделя Матайс.

Бен Максуел от медията припомня, че доста други студиа биха се разграничили от изказванието, че продуктът им насочва политическо обръщение, само че MachineGames не го вършат.

„ Е, за нас си е малко по-различно, тъй като играта ни е несъмнено анти-нацистка. Тук няма място за тълкования, нали? Това е просто Wolfenstein като игра. Така че не мисля, че не мисля, че занапред ще отблъснем наци-геймърите – те от дълго време са се разграничили от това заглавие. Не съм по този начин уверен за почитателите на Far Cry. Опитвам се да я поддържам, в действителност, защото и очаквам с неспокойствие да я играя. Но считам е видно, най-малко на пръв взор, че без значение от капацитета, който носи тази игра за пораждане на несъгласия, с които да притегля към себе си, тя ще отблъсне забележителна част от почитател базата си. И си мисля, че върви една маркетингова тактика, която цели да избегне точно това “.

Наскоро американски политици се събраха да подлагат на критика видеоигрите, сочейки ги с пръст като един от основните виновници за случаите на всеобщи убийства в Щатите. Матайс подхожда съществено към тематиката, само че е уверен, че видеоигрите за следващ път биват взимани за изкупителна жертва тук. Независимо от това, разговора по тематиката е необходим, счита Матайс.

„ Моето мнение е такова: видеоигрите са милион пъти по-малко неприятни – във всеки един случай – в сравнение с да речем алкохола. Но няма безусловно никакъв метод да забранят алкохола, защото той се радва на невероятна социална поддръжка. И си мисля, че в случай че някой тръгне да не разрешава видеоигрите, ще види надалеч по-големи компликации, в сравнение с в случай че се опита да забрани алкохола. Но аз не се тормозя. Има толкоз доста геймъри, които биха дали своят вот против едно такова решение “, заключава Матайс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР