Wizz Air стартира три нови маршрута от Бургас. Полските перли

...
Wizz Air стартира три нови маршрута от Бургас. Полските перли
Коментари Харесай

Добрата новина: Авиокомпания стартира 3 нови маршрута от Бургас

Wizz Air започва три нови маршрута от Бургас. Полските перли Краков и Жешов, и красивият маджарски град Дебрецен са трите нови дестинации, които компанията прибавя от през днешния ден към мрежата си. Полетите ще бъдат изпълнявани през цялото лято на 2022 година, 2 пъти седмично, предоставяйки на клиентите комфортна опция къса уикенд почивка или по-дълга отмора. Местата по тях са към този момент в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и посредством мобилното приложение на самолетната компания на цени от единствено 28.99 лева Всички полети на превозвача се правят при засилени хигиенични ограничения.

Краков е един от най-красивите градове в Полша. Забележителностите му, измежду които дворецът " Вавел “ и базиликата " Дева Мария “, се дефинират като такива без аналог в Полша, като неслучайно са част от листата на ЮНЕСКО за международното културно завещание. Освен с величествените си площади, здания и дворци, Краков ще ви накара да го обикнете и с забавните си истории. Според една от легендите, основател на града е митичният държател Крак, който основал Краков върху хълма Вавел, над пещера, в която живеел змей.

Жешов е най-големият град в югоизточна Полша с население от малко над 200 000 души. Той има една от най-красивите старинни площади, на който е ситуирано Кметството. Градът впечатлява и със своята оживена атмосфера, красивата архитектура и един извънредно любопитен Паметник на революционните каузи.

Дебрецен е вторият по величина град на Унгария. Той е прочут като интeлeĸтyaлният цeнтъp нa cтpaнaтa, ĸaтo нaчaлoтo нa тaзи peпyтaция e пocтaвeнo c ocнoвaвaнeтo нa Kaлвиниcтĸия ĸoлeж пpeз 1538 година – днec, извecтeн ĸaтo Дeбpeцeнcĸи yнивepcитeт. Този завладяващ град е чудесна дестинация за уикенд пътешестване, защото в него него ще откриете всичко: архитектура, музеи, галерии, воден парк със СПА, зоологическа градина и колоритна унгарска кухня.

НОВИТЕ МАРШРУТИ НА WIZZ AIR ОТ БУРГАС

МАРШРУТ РЕСТАРТ ОТ ЦЕНИ ОТ*

БУРГАС – КРАКОВ   25 март 2022 г.   38.99 лева

БУРГАС – ЖЕШОВ    25 март 2022 г.   28.99 лева

БУРГАС – ДЕБРЕЦЕН 25 март 2022 г.   28.99 лева

Еднопосочна цена с включена административна такса и дребен салонен багаж (максимални размери: 40x30x20 cм). Багаж на колелца и всеки различен тип чекиран багаж подлежат на спомагателни такси. Цената важи единствено за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е стеснен. Прилагат се условия и изключения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР