Wizz Air предлага уникална отстъпка за своята услуга WIZZ Flex.

...
Wizz Air предлага уникална отстъпка за своята услуга WIZZ Flex.
Коментари Харесай

Wizz Air пуска тридневна промоция на услугата WIZZ Flex само за 1 евро*

Wizz Air предлага неповторима отстъпка за своята услуга WIZZ Flex. От през днешния ден до неделя в това число (19-21 юни 2020 г.) всички пасажери с нова резервация могат да прибавят WIZZ Flex към нея единствено за 1 евро*. Тази страхотна оферта е годна за всички полети до всички дестинации при интервал на пътешестване юни - август 2020 година

С занапред започващия летен сезон на хоризонта в този момент е съвършеният миг да резервирате почивката, която заслужавате! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага огромно многообразие от градове - от обичаните от всеки екскурзиант дестинации като Барселона и Лондон, и красивите морски перли като Аликанте и Ейлат, до най-новите дестинации на самолетната компания, измежду които Абу Даби, Санкт Петербург, Прага, Франкфурт и Билунд.

Независимо дали бихте желали да разглеждате забележителности, да почивате на плажа или да посетите страна, в която в никакъв случай не сте били, не забравяйте да добавите WIZZ Flex, когато вършиме нова резервация на wizzair.com. Възползвайки се от WIZZ Flex, пасажерите, които не са сигурни за интервала на пътешестване или маршрута, ще могат да бъдат спокойни, че в случай че събитията се трансформират и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да сменят своята резервация. Добавянето на тази услуга на промоционална цена от 1 евро*, е страхотна оферта и спомагателна отбрана, която ще даде спокойствието, от което пасажерите се нуждаят през сегашните несигурни времена. Докъдето и да желаете да извършите идващото си пътешестване, единствено имайте поради, че отстъпката за WIZZ Flex е годна само до края на този уикенд, тъй че имате време до неделя (21 юни, 23:59 CEST) да се възползвате.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР