Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-зелената* авиокомпания в Европа,

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-зелената* авиокомпания в Европа,
Коментари Харесай

Wizz Air открива нова база в Тирана

Wizz Air, най-бързо разрастващата се и най-зелената* самолетна компания в Европа, разгласи през днешния ден откриването на своята 30-а база – в Тирана. Компанията ще базира 3 самолета Airbus A320 на летището в Тирана през юли 2020 година Заедно със основаването на новата база и в допълнение на към този момент дейните 10 маршрута, Wizz Air разгласи старта на 15 нови маршрута до 8 страни от Тирана, считано от юли 2020 година Местата по тях към този момент са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или в приложението на самолетната компания на цени от единствено 19.99 евро**.

Първите полети на Wizz Air до Тирана започват през 2017 година и от този момент компанията е превозила съвсем половин милион пасажери до и от албанската столица. Плановете на Wizz Air са да продължи да развива мрежата си в страната, с цел да обезпечи на своите пасажери свободата да пътуват до от ден на ден дестинации на налични цени. Със основаването на новата си 30-а база и висококачествените услуги, които предлага, самолетната компания е уверена, че ще способства за по-голям стопански напредък в района, свързвайки Албания с други европейски страни, като в същото време ще даде налични благоприятни условия за пътешестване на своите локални пасажери. Новата база в Тирана също ще сътвори над 100 нови директни работни места в самолетната компания и още повече работни места в обвързваните отрасли***. С трите самолета Airbus A320, основани в Тирана, ще се правят полетите по новите 15 маршрута до: Бове (Париж), Шарлеруа (Брюксел), Айндховен, Мюлуз, Карлсруе/Баден-Баден, Хамбург, Берлин Шьонефелд, Франкфурт Хан, Прага, Ираклион, Родос, Бари, Катания, Милано Малпенса и Торино. Така местата в продажба на самолетната компания от Тирана до 25 дестинации през 2020 година стават общо над 800 хиляди. Разширяването на албанската мрежа на Wizz Air ще поддържа локалния туризъм, ще донесе повече капитали в района и ще свърже Тирана с нови и вълнуващи дестинации.

Днешната вест съответствува с началото на новата епоха на пътувания в Wizz Air с висока степен на хигиенизиране и стерилизация. Наскоро самолетната компания разгласи въвеждането на редица засилени хигиенични ограничения, с цел да подсигурява здравето и сигурността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи по време на целия полет се изисква както кабинния екипаж, по този начин и пасажерите да носят маски за лице, като кабинният екипаж също би трябвало да носи и ръкавици. Следвайки прецизен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на стерилизация посредством новаторско антивирусно решение след всеки полет и на цялостна стерилизация всяка нощ посредством същото антивирусно решение. Дезинфекциращи кърпички се дават на всеки пасажер при качване на самолета, списанията на борда са отстранени и пасажерите са насърчавани да правят всички покупки на борда посредством безконтактно заплащане. От пасажерите се изисква да следват ограниченията за физическа отдалеченост, въведени от локалните здравни управляващи, и са насърчавани да вършат резервацията си напълно онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), с цел да се сведе до най-малко всеки вероятен физически контакт на летището. Кликнете тук, с цел да видите новото видео с основните ограничения за здраве и сигурност на Wizz Air.

Wizz Air предлага на клиентите да прибавят WIZZ Flex към резервацията си – по този начин ще могат да бъдат спокойни, че в случай че събитията се трансформират и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да трансформират своята резервация. Възползването от тази услуга, която е спомагателна отбрана, ще даде спокойствието, от което пасажерите се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air ще стартира да интервюира млади и амбициозни претенденти за новата си база напълно скоро. Дните за набиране на кабинен екипаж са показани тук.

По време на конференцията в Тирана през днешния ден Йозеф Варади, изпълнителен шеф на Wizz Air Group, съобщи: „ Щастлив съм да разглася откриването на нашата нова база в Тирана през днешния ден. След три години сполучливи интервенции ние сме окуражени да продължаваме да предлагаме все по-изгодни пътувания на нашите албански клиенти, като в същото време способстваме за развиването на локалния туризъм. Дългосрочният ни ангажимент към Албания посредством откриването на нови направления до Тирана ще спомогне за разширение на икономическите връзки на страната с други страни. Отварянето на нашата нова база и базирането на три съвременни самолета е крачка напред към реализиране на нашите дълготрайни проекти за все по-засилено наличие в Албания. С наслаждение прибавяме 15 нови вълнуващи маршрута през днешния ден, като се придържаме към най-високите здравни стандарти на борда. Уверени сме, че супер ниските цени и страхотната мрежа на Wizz Air ще създадат пътуването налично наслаждение за от ден на ден пасажери. “

Г-н Константин декор Алвенслебен, изпълнителен шеф на летище Тирана, разяснява: „ Ние сме доста щастливи да приветстваме основаването на новата база на Wizz Air в Тирана. Това значи лоялна конкуренция сред самолетните компании, повече пасажери, когато нашите граници бъдат отворени, налични цени на билетите и нови благоприятни условия за пътешестване за хората. След тежките месеци на COVID-19 тези положителни вести имат още по-голяма стойност и ни връщат оптимизма. С богатия опит, който Wizz Air има в даването на нискотарифни, само че висококачествени услуги през последните години в Тирана, ние сме уверени, че тази нова база ще способства за още по-голям стопански напредък в района – нещо, което всички желаеме в този миг. Ние се стремим към високи стандартите, преференциални цени на билетите и повече благоприятни условия за пътешестване и опознаване на света. Това е нашата задача, тъй като в последна сметка интернационалното летище в Тирана работи за хората, техните проекти и желания към пътешестване и всичко това да се случва елементарно и прелестно. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР