Цели 43% от британците са посочили в нова анкета на

...
Цели 43% от британците са посочили в нова анкета на
Коментари Харесай

Почти половината британци са променили живота си положително по време на пандемията

Цели 43% от британците са показали в нова анкета на LG Electronics, че техният живот " се е трансформирал към по-добро " вследствие на затварянето на стопанската система и стоенето у дома, съобщи Zero Hedge. Те са развили уменията си и са обогатили навиците за интервала от съвсем два месеца.

В изследването са взели участие съвсем 2 хиляди пълнолетни поданици на страната. Почти 50% от тях са изтъкнали, че ще поддържат новопридобитите си качества и занимания, даже и след отварянето на стопанството.

При една пета от запитаните се е следило и повишение на количеството сън. За към 35% от участващите в изследването новите качества ще подобрят качеството на живот, а за 25% те ще доведат до по-добро контролиране на ежедневната работа.

Сред дейностите, с които са се обогатили те, са компютърни умения, тренировки у дома и разходки навън. Над половината от запитаните са показали, че през този интервал не биха могли да действат без компютър, а още по-висок дял от хората, надлежно 57 и 64%, са изтъкнали, че извънредно нужни са им били тв приемникът и смарт телефонът

" Жителите започнаха да работят от у дома и развиха вкус към гъвкавото работно време, който ще се резервира и след отварянето на офисите ", сподели продуктовият шеф на LG Ханджу Ким. " До огромна част това се дължи на технологията, която продължава да ни свързва. "

" Независимо от това какъв брой дълго продължи здравната рецесия, работещите от у дома ще доведат до обилни промени и в последна сметка ще преструктурират остарялата стопанска система ", пишат от Zero Hedge. " Това може да има голям резултат върху корпоративните недвижими парцели, превозът, енергетиката, ресторантьорството и доста други браншове. Фазата на преструктуриране занапред стартира и ще отнеме няколко години. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР