Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, обяви, че пуска

...
Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа, обяви, че пуска
Коментари Харесай

Wizz Air пуска безплатен чат бот за клиентско обслужване – Амелия

Wizz Air , най-бързо разрастващата се самолетна компания в Европа, разгласи, че  пуска собствен чат бот, Амелия .  ще увеличи в допълнение стандартите на обслужване на компанията и ще усъвършенства потребителския опит, като даде на клиентите още по-лесен и бърз метод да получават информация за своите полети, както и други потребни общи сведения.

Чат ботът на Wizz Air е въодушевен от , американската авиационна пионерка , която е първата жена летец, прелетяла независимо Атлантическия океан. Wizz Air е компания, която слага на напред във времето полезности като приобщаване, многообразие и равни кариерни благоприятни условия и е мощен покровител на равенството сред половете. Кръщавайки своя чат бот на такава фантастична жена като Амелия Еърхарт, самолетната компания желае да отдаде респект на всички дами в авиацията и да подчертае уговорката си към реализиране на по-голяма равнопоставеност в промишлеността.

Wizz Air също по този начин е самолетна компания, която има вяра в едно по-добро бъдеще, в което всеки ще има опция да оползотвори цялостния си капацитет. Затова превозвачът работи интензивно, с цел да усъвършенства услугите си, да усъвършенства преживяването за клиентите, да открива нови благоприятни условия за развиване пред екипа си и да поддържа общностите в страните, в които оперира.

Чат ботът Амелия ще може умело да дава отговор на общи въпроси, свързани с COVID-19, багаж, способи на заплащане, регистрация, канселиране на резервация, пътешестване с деца, разнообразни услуги на WIZZ (напр. WIZZ Discount Club, WIZZ Flex, WIZZ Priority, избор на място в самолета) и други. Т ози нов виртуален помощник е безвъзмезден за всички и ще даде опция на клиентите да намират информация бързо и елементарно, без да се постанова да взаимодействат с никого , без да поддържат връзка с сътрудници посредством имейл или по телефон и без да е належащо да се ровят в уеб страницата на самолетната компания. Ако потребителите имат въпроси, които надвишават познанията на Амелия , ще могат да се възползват от безплатната алтернатива и за  чат онлайн с сътрудник на WIZZ  – услуга, която също към този момент е налична.

Плановете на Wizz Air са да развива чат бот функционалността и да предлага все по-добро чат преживяване, като колкото повече клиенти употребяват чат бота, толкоз по-бързо той ще се учи и усъвършенства въз основа на търсенето и противоположната им връзка. Понастоящем функционалността чат бот е налична на британски език за стеснен брой проблеми, само че последователно ще бъдат добавяни нови и нови тематики, за които ще може да се оказва помощ на от ден на ден и повече клиенти, посещаващи . Освен нововъведения чат бот, сътрудници на Wizz Air ще бъдат дежурни за опцията чат онлайн и ще оказват помощ на клиентите по всички въпроси, свързани с полети и услуги на WIZZ, които не изискват промени в резервациите, свързани с спомагателни заплащания. За поръчки, изискващи заплащания, Wizz Air към този момент предлага редица варианти за самообслужване непосредствено от WIZZ акаунта на потребителя, както и посредством позвъняване на прът центъра на компанията.

Жужа Пос, основен маркетинг шеф в Wizz Air , разяснява:  „ Щастливи сме да ви представим Амелия , нашия виртуален помощник, който напълно ще промени потребителско преживяване за пътуващите с Wizz Air. Автоматизирането и дигитализирането на нашите процеси е приоритет за нас и ключ към обезпечаването на все по-висока потребителска задоволеност. Нашата компания е решена да работи интензивно върху разширението на експертните знания на Амелия и да оказва помощ на клиентите, предлагайки все по-богат избор от варианти за самообслужване, посредством които елементарно да ръководят своите резервации. Нека приветстваме Амелия на борда. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР