Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа

...
Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа
Коментари Харесай

Екип от унгарски студенти спечели една година неограничени пътувания из цялата мрежа на Wizz Air

Wizz Air, една от най-бързо разрастващите се самолетни компании в Европа и водещият нискотарифен транспортьор в Централна и Източна Европа, разгласи спечелилите във второто издание на Wizz Youth Challenge. По време на интернационалното съревнование стотици студенти от университети и колежи демонстрираха своя капацитет и показаха новаторски и ексцентрични хрумвания в отговор на бизнес проблем, подложен от компанията.

По време на полуфиналите и финалите онлайн, проведени в Будапеща на 9 и 10 май 2018 година, най-хубавите 24 тима, измежду които и български студенти, бяха поканени да показват своите вдъхновяващи планове на жури, състоящо се от представители на висшето управление на Wizz Air и външни специалисти. Общо екипи от над 170 университета в 31 разнообразни страни се записаха за присъединяване в състезанието и показаха 200 плана.

Победител във второто издание на WIZZ Youth Challenge стана унгарският тим TakeOff, който завоюва една година неограничени пътувания в мрежата на WIZZ. Другите тимове, които се класираха в топ 8 на надпреварата, бяха от Дания, Англия, Израел, Словения и Украйна.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР