WithSecure е съюзник на компаниите, изправени пред предизвикателствата на сигурността(снимка:

...
Коментари Харесай

F-Secure Corporate Security става WithSecure


WithSecure е съдружник на фирмите, изправени пред провокациите на сигурността
(снимка: CC0 Public Domain)

Финландската компания за корпоративна сигурност F-Secure се трансформира с нов бранд – . Марката е създадена взаимно със чиновници, сътрудници и клиенти на F-Secure. Новото име ускорява убеждението, че фирмите, изправени пред провокации, свързани с киберсигурността, имат мощен съдружник в лицето на WithSecure и дружно ще реализиран по-добри резултати, разясниха от компанията.

През последните няколко години F-Secure обособи своите корпоративни и потребителски решения в две обособени бизнес линии. Анонсирането на WithSecure следва, за делене на бизнес линиите в две обособени компании с фокус върху клиентите и добавената стойност.

WithSecure слага началото на „ нова епоха за артикули и решения за корпоративна сигурност ”, до момента в който продуктите F-Secure ще продължат да обезпечават отбрана на домашните консуматори и клиентите на мобилни оператори посредством съществуващата марка, прецизираха от компанията.

WithSecure употребява десетилетия потвърден опит на F-Secure в региона на сигурността, прагматични проучвания и интуитивни технологии. Тази композиция разрешава на WithSecure да се концентрира върху постигането на високи резултати в сигурността, които дават повече благоприятни условия на сътрудниците и клиентите.

Според изпълнителния шеф на WithSecure Corporation – Юхани Хинтикка, новата парадигма „ WithSecure ” на компанията отразява нуждата от справяне с днешните провокации, свързани със сигурността, посредством съдействие и положително партньорство.

„ В последна сметка сложността основава големи проблеми в осведомителната сигурност. Когато работим дружно, можем да спрем да гледаме на сигурността като битка за превъзходство и надзор. Вместо това ще внедрим технологии и услуги, които работят в бизнес подтекста, което неизбежно ще докара до потвърдени резултати ”, коменттира Юхани Хинтикка . Казано простичко, никой, който поверява сигурността си на WithSecure, не би трябвало да има загуба на данни заради хакерска атака или престъпно нарушаване. Нашето име е нашето заричане ”.

WithSecure има за цел да реализира това посредством портфолио, което съчетава човешка експертиза от международна класа, нови подходи и новаторски технологии за противопоставяне на дейните офанзиви. Портфолиото се състои от облачно-базирана и умна отбрана за крайните точки, отбрана на наличието в облака за Salesforce, засичане на офанзиви и опция за реакция, както и необятна гама от консултантски услуги в региона на киберсигурността.

Благодарение на построените досега мощни връзки, WithSecure се радва на необятна мрежа от сътрудници и клиенти, с голям опит в осведомителната сигурност. Създалата се общественост има силата да се бори с днешните провокации и нови закани, подчертаха от компанията.

„ Най-големите марки се основават на ясна съществена концепция. С всичко, което вършим, ние имаме вяра в положителното партньорство, което значи доверени, почтени, осведомени и постоянно давайки приоритет на дълготрайните взаимоотношения, пред краткосрочния бизнес ”, сподели Ари Ванттинен , CMO на WithSecure. „ В свят, в който киберсигурността значи повече от всичко, нашият метод за взаимна сигурност ни разрешава да построяваме и поддържаме цифрово доверие в обществото, което да е в интерес на всички ”.

Чрез последните начинания WithSecure показва, че е насочена към възобновяване на марката. Тези старания включват съдействие с организацията CMI Martti Ahtisaari Peace Foundation в напъните за реализиране на цифров мир, работа със CyberPeace Institute за отбрана на уязвимите общности и интензивно образование на идващото потомство специалисти по киберсигурност.

Хинтикка планува WithSecure да поеме водеща европейска роля в световната промишленост за киберсигурност.

„ Като всяка европейска компания ние ценим поверителността, отговорността и устойчивостта. Ние не виждаме нашите европейски корени и метод на работа като ограничавания. По-скоро признаваме неповторимата дарба да предлагаме на организациите от целия свят европейски сътрудник за техните потребности в областта на киберсигурността ”, сподели той.

, с предходен бранд F-Secure Business, е учредена през 1988 година и записана в NASDAQ OMX Helsinki Ltd. Най-големите финансови институции и производители, както и хиляди от най-модерните снабдители на информационни технологии в света се доверяват на решенията на компанията.

WithSecure доставя киберсигурност с потвърдени резултати, която пази и обезпечава непрекъсваемост на естествените бизнес процеси. Нейните решения, ръководени от изкуствен интелект, ведно със силата на облака, обезпечават отбрана на всички крайни точки, а интелигентното засичане и реакция при закани е подкрепено от специалисти, които разпознават бизнес рисковете посредством самодейно прихващане на закани и противодействието им в действително време.

За да реализират резистентност, консултантите на WithSecure си партнират с разнообразни компании и софтуерни колоси. С повече от 30 години опит в построяването на технологии, които дават отговор на бизнес задачите, WithSecure развива портфолио от решения, с цел да пораства дружно със своите сътрудници и да предлага гъвкави търговски модели.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР