Wings for Your Dreams е нов видео проект на Red

...
Wings for Your Dreams е нов видео проект на Red
Коментари Харесай

Wings for Your Dreams - Нов видео проект на Red Bull атлета Тихомир Иванов

Wings for Your Dreams е нов видео план на Red Bull спортиста Тихомир Иванов, в осъществяване на продуцентска къща Beard Frost Productions. Затварянето на стадионите, анулацията на олимпийските игри и всеобщата суматоха не можаха да пречупят духа на младата вяра за орден в Токио. На 31-ви юли в 09:15 сутринта ще може да гледате Тихомир, вместо в квалификации скок височина на олимпийския стадион, в 4-минутна видео продукция снимана в Стара Загора, която ще бъде излъчена на IGTV @redbullbulgaraia, както и в редица онлайн и телевизионни канали.
" Когато разбрах за отменянето на олимпиадата в действителност бях малко демотивиран, само че това продължи единствено 2-3 дни. ", споделя Тихомир. С анулацията на най-легендарното спортно събитие стартират и въпросите по какъв начин се оправят спортистите с пандимията, по какъв начин упражняват, когато стадионите са затворени, и по какъв начин преодолявт новата конюнктура.

Тогава се заражда концепцията за 'Wings for Your Dreams'.

" Искахме да създадем нещо забавно с моята дисциплинираност, а точно скок височина. Да покажем, че каквито и да са събитията, постоянно е значимо да гледаме напред и да извличаме позитивното от всяка обстановка. Да създадем самия скок забавен за фена, не е лесна задача, само че пък считам, се справихме добре. "

Близо 4-минутната видео продукция подчертава " напълно върху силата на личността, желанието и умеенето да практикуваш, това което обичаш без значение от събитията. ", споделя екипът на Beard Frost.

Видеото показва 'тренировката' на Тихомир по комичен метод, в който целият град се трансформира в подготвителна площадка, когато стадионът е затворен.

" Исках да заснемем видеото в Стара Загора, тъй като е доста хубав град с преспектива за младежи. Не инцидентно избрах да пребивавам тук, като по този метод желая да покажа какъв брой доста ми е харесал самият град. "

Макар и занимателно, екипът разяснява, че " несъмнено мъкненето на големия дюшек, върху който Тишо се презимявар беше същински трудно ".

За младия спортист " най-забавно беше самото преместване на дюшека и се веселя, че всички взимаха присъединяване. Според груби сметки, аз и екипът го свалихме и качихме назад в камиона към 30-35 пъти. "

Премиера на видеото 31.07.2020 // 09:15ч. на следните линкове:

https://www.instagram.com/redbullbulgaria/

https://www.youtube.com/channel/UCAN31ch-DNy2E7iHkzV0e8g
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР