Windows 11 може да се инсталира на всеки РС, който

...
Коментари Харесай

Започва масовото внедряване на Windows 11


Windows 11 може да се конфигурира на всеки районен съд, който дава отговор на минималните условия
(снимка: Microsoft)

Windows 11 излезе предходната есен и от този момент новата операционната система се популяризира на стадии, с цел да се сведе до най-малко вероятността потребителите да изпитат проблеми. Сега Microsoft разгласи, че всички консуматори с компютри, които дават отговор на минималните систематични условия за внедряване на новата Оценка за съвместимост, могат да конфигурират Windows 11.

За да изтеглите подобаващия пакет, задоволително е да ревизирате за актуализации посредством Windows Update. Може първо да се наложи да ревизирате компютъра си за. Очаква се скоро актуализацията да бъде налична на всички съвместими устройства.

Имайте поради, че в случай че компютърът ви употребява драйвери Intel Smart Sound Technology, отново няма да можете да инсталирате Windows, заради проблеми със съвместимостта.
още по темата
Microsoft няма проекти да постанова наложителна актуализация на всички устройства, съвместими с Windows 11, най-малко на този стадий. Вместо това компанията дава опция на потребителите да дефинират по кое време да преминат към новата Оценка за съвместимост.

Тъй като ще продължи до 2025 година, множеството консуматори евентуално няма да бързат да надстройват съществуващите си компютри до Windows 11.

Междувременно, в края на предишния месец, най-актуалната версия на операционната система Windows 10. Това се случи няколко дни преди Microsoft да приключи поддръжката на версия Windows 10 20H2.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР