WINBET предлага специални промоции за мачовете-реванши от поредния кръг в

...
WINBET предлага специални промоции за мачовете-реванши от поредния кръг в
Коментари Харесай

WINBET с нови промоции за мачовете на ЦСКА-София и Левски в Лигата на конференциите

WINBET предлага специфични промоции за мачовете-реванши от следващия кръг в квалификациите за Лигата на конференциите с присъединяване на ЦСКА и Левски, които към този момент чакат феновете на спортните залози на уеб страницата .
ЦСКА-София на носителя на купата на Ирландия "Сейнт Патрикс Атлетик ", като „ армейците “ изостават с един гол след първата среща в София. WINBET предлага промоция с
бонуси за всеки гол в срещата в четвъртък, 11 август, от 21:45 ч.
За да могат да се възползват от предлагането, клиентите на уеб страницата
winbet.bg би трябвало да слагат прелиминарен, индивидуален залог на стойност най-малко 20 лева при коефициент най-малко 1.30 за мача. За всеки маркиран гол в мача, клиентите с квалифициращ залог ще получат бонус от по 10 лева, годен за залози от секциите Спорт и На живо на уеб страницата.
В същия ден, само че от 20:30 ч., "Левски " в София малтийския "Хамрун Спартанс " след победа с 1:0 в първия мач. За всички клиенти на WINBET е специфичната промоция със
залози без риск. За да вземат участие в нея, те би трябвало да слагат прелиминарен, индивидуален залог на стойност най-малко 20 лева и при най-малък коефициент 1.30 за мача. В случай, че залогът се окаже губещ, те ще получат по 10 лева безвъзмезден залог за събитие по желание от спортната секция на уеб страницата за всеки вкаран гол, без значение от кой тим е маркиран.
Бонусите за безвъзмездни
залози ще бъдат добавени в игралните профили на клиентите до 24 часа след приключването на съответния мач.
Пълните правила и условия на тези промоции са оповестени на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР