Winbet официално става партньор на национала по джудо Даниел Дичев.

...
Winbet официално става партньор на национала по джудо Даниел Дичев.
Коментари Харесай

Winbet стана официален спонсор на джудиста Даниел Дичев

Winbet публично става сътрудник на национала по джудо Даниел Дичев. Договорът е за период от 1 година и идва в доста значим миг в кариерата на сливенчанина – това лято му следва да вземе присъединяване в Asia Open и сериите Grand Prix.
„ Изключително съм благополучен, че ще работя с един от най-предпочитаните и бързо разрастващи се букмейкъри на българския пазар “ с тези думи Даниел разяснява бъдещото ни съдействие, а ние от Winbet се радваме, че измежду нашите сътрудници и другари се подрежда един млад, надарен и упорит състезател.
Даниел Дичев е професионален играч по джудо в категория до 100 кг. На 19 години печели Световната купа по Самбо за младежи, а през 2010 година печели Европейската младежка купа в Санкт Петербург, Европейската купа за младежи до 20 година в Гърция, както и в Унгария и Украйна.
През 2012 година печели първия си шампионат за мъже на Европейската купа в Истанбул, а в самбото завоюва сребърен орден на Европейското състезание в Милано. Следват още триумфи и усилена подготовка на Даниел в Япония.
През 2017 година Дичев е почетен с наградата Най-добър играч в цяла Япония. Това самопризнание са получили единствено двама чужденци в историята на джудото!
Ние от Winbet знаем какъв брой значима е поддръжката за нашите спортисти на всеки стадий от кариерата им и с горделивост заставаме зад още един първенец, който го чакат международни победи!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР