WINBET е генeрален спонсор и основен партньор на българския национален

...
WINBET е генeрален спонсор и основен партньор на българския национален
Коментари Харесай

WINBET подкрепя българския национален отбор за Световното първенство по мини-футбол socca 6

WINBET е генeрален спонсор и главен сътрудник на българския народен тим по футбол Socca 6 (5+1), който ще взе участие в Световното състезание в този формат на играта. 
Тази година, шампионата ще се организира в Будапеща, Унгария от 10 до 18 септември.
Съгласно съглашението сред WINBET и българската Аматьорска мини футболна лига (АМФЛ), логото на компанията ще бъде на екипите на представителния ни тим за всички срещи от тяхното присъединяване в шампионата, който е част от програмата на International Socca Federation (ISF).
Националите ни стартират присъединяване си със срещи в предварителна Група А, в която са дружно с тимовете на Египет, Сърбия, Кот Д‘Ивоар и домакините от Унгария, против които е и първият мач на българския отбор. Той е плануван за понеделник, 12 септември, от 21:00 ч. българско време и ще бъде излъчен директно от sportal TV  и sporal.bg, където ще могат да бъдат следени и всички останали срещи на тима.
Програмата за мачовете в групата на националите ни продължава с мач против Кот д‘Ивоар на 13 септември (14:00), против Египет на 14 септември (19:00) и против Сърбия на 15 септември (15:00).
WINBET пожелава триумф на българския народен тим!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР