Wild West Online, една от най-обсъжданите видеоигрови проекти в последно

...
Wild West Online, една от най-обсъжданите видеоигрови проекти в последно
Коментари Харесай

Ново видео ознаменува излизането на Wild West Online от Early Access

Wild West Online, една от най-обсъжданите видеоигрови планове напоследък, напусна Steam Early Access, с цел да направи дълго чакания си дебют.
612 Games популяризира играта като MMO заглавие с голям открит свят, в който получавате свободата да вършиме каквото желаете и по метода, по който желаете в средата на една реалистична възстановка положителния остарял див,див американски Запад.

Може да се включите на страната на положителните и да бъдете страж на реда или да застанете от другата страна закона или пък да сте нещо приблизително в държанието си – това е свободата на избора, за която приказват от 612 Games.

Може да се присъедините, също по този начин, към някоя от фракциите в играта и да се биете за превъзходство. С помощта на бъдещи допълнение пък, студиото дава обещание да вкара разнообразни обекти за отбрана и набези като жп станции и петролни станции, мини и други Включете се в някой от многочислените задачи и печелете умения и ъпгрейди, с цел да се насладите оптимално на прекарването си от играта. А изключително любопитно звучи това, че тези от вас, които не си падат по пукотевиците, могат да се опитат да си живеят умерено живота (доколкото е било допустимо това в Дивия запад) – да си построят плантация, отглеждат разнообразни култури и животни и да карат стоката си в града, където да я продават.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР