WhatsApp внедри нова функционалност в гласовите съобщения, която ви позволява

...
WhatsApp внедри нова функционалност в гласовите съобщения, която ви позволява
Коментари Харесай

WhatsApp вече позволява преглед на гласови съобщения преди изпращане

WhatsApp внедри нова функционалност в гласовите известия, която ви разрешава да ги прегледате, преди да ги изпратите, с цел да избегнете вероятни проблеми, предава eleconomista.es. 

Гласовите известия в WhatsApp са една от най-използваните функционалности. За доста хора е доста по-бързо и по-лесно да кажат на глас това, което желаят да кажат, вместо да се постанова да го пишат с клавиатурата на мобилния телефон, изключително в случай че се разхождат.

Проблемът с това е, че доста пъти полученият запис не е доста добър и другият човек не схваща или чува добре. Причината от време на време е прекосяване на кола около нас или спиране на връзката, даже неточност при изразяването. Във всички тези случаи гласовите известия могат да бъдат по-скоро досадни отколкото потребни и другият човек да ни попита още веднъж какво сме споделили в записа. За да позволи този проблем, тази седмица WhatsApp разгласи формалното пускане на визуализацията на гласовите известия.

Новата функционалност ще ни разрешава да прослушаме известието, преди да го изпратим. Как става това? Трябва да натиснем и задържим бутона на микрофона и да плъзнем пръста си нагоре, което ще задейства записа в режим " свободни ръце ", да кажем на глас известието ни и да натиснем иконата за прекъсване, когато приключим. Тогава бутонът ще се промени на " Play "  и ще можем да изслушаме записа. Оттам нататък имаме две варианти: да докоснем иконата на кошчето, с цел да изтрием съобщението и да стартираме записа отначало, или да натиснем иконата за изпращане  на известието.

Трябва да се има поради, че в случай че просто натиснем и задържим бутона на микрофона, гласовата записка ще бъде записана като всяка друга и ще бъде изпратена автоматизирано, когато вдигнем пръста си. Ето за какво би трябвало да запомним да създадем жеста за плъзване нагоре, в случай че желаеме да прегледаме записа, преди да го изпратим. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР