WhatsApp обяви нова функционалност, която улеснява участието във видео разговори

...
WhatsApp обяви нова функционалност, която улеснява участието във видео разговори
Коментари Харесай

Нов бутон във WhatsApp улеснява включването в крачка в започнали разговори

WhatsApp разгласи нова функционалност, която улеснява присъединяване във видео диалози в групови чатове, предава.

Разбира се, WhatsApp ни разрешава да вършим групови видео диалози отдавна, просто като присъединим до осем души от нашите контакти по едно и също време. Досега обаче имахме проблем: можехме да се свържем в началото на видеообаждането, само че не и по-късно. Така, в случай че да вземем за пример закъсняваме заради големия трафик в града или друга по-основателна причина, беше изцяло несъмнено, че ще пропуснем срещата.

С новия бутон WhatsApp ни позволява да се присъединим към групово видеообаждане, даже в случай че то към този момент е почнало. Така няма да се постанова да изчакваме всички поканени да са разполагаем, с цел да стартираме срещата. От компанията дефинират новата функция като " импровизиран метод за свързване със фамилията и приятелите ". 

Всъщност тази функционалност не е напълно нова. Възможността за присъединение към видео диалози в WhatsApp е в приложението от юли предходната година. Новото е бутонът, защото до момента трябваше да отидем в менюто за позвънявания, с цел да забележим тези, които са стартирани. Сега, всичко, което би трябвало да създадем, е да влезем в групата и ще забележим бутона в горния десен ъгъл.

В допълнение, WhatsApp промени тона на звънене за групови диалози, което ще ни разреши елементарно да ги разпознаваме и да ги разграничаваме от други по-лични диалози. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР