Wey представи концепцията Fuguchaojia, която забавлява публиката на автомобилното изложение в Ченгду,

...
Wey представи концепцията Fuguchaojia, която
забавлява публиката на автомобилното
изложение в Ченгду,
Коментари Харесай

Изложбеният автомобил Wey Fuguchaojia предвещава ретро SUV

Wey показа концепцията Fuguchaojia, която забавлява публиката на автомобилното изложение в Ченгду, което стартира вчера на 29 август. „ Fugu “ се превежда от йероглифите като „ ретро “, а „ chaojia “ означава „ прилив “ и „ хипстър “. Тъй като марката Wey предлага изключително кросовъри, то и "ретро хипстърът " се смята за подобен. Описанието и характеристиките обичайно не се представят авансово, което обаче не пречи на традицията на GWM да пусне концепциите в серийно произвеждане без промени.

Прототипът на марката Wey на Great Wall дебютира в китайския музей на класическите коли Sanhe. Моделът има модерни LED фарове и лампи, както и панорамен покрив. Хечбекът Chrysler PT Cruiser (2000–2010) има съдбоносен почитател в дизайна от новата китайска кола.

Fuguchaojia върви по положените от другата марка на китайския автопроизводител Ora, която показа напролет в Шанхай концепта Pengkemao („ котка-пънк “) с подобни светлини и външни огледала. Вътре в новия модел може да се намерят детайлности, познати от седана GWM Futurist.

Предният панел има три 10 и 12 инчови дисплея. Селекторът на роботизираната кутия е на кормилната колона, тъй че на централната конзолаима нещо като тъчпад и място за безжично зареждане на телефон.

Предполага се, че пълнежът на един от „ кафените “ кросовъри на Way - Mocca, Macchiato и Latte, или на сродния Hawale на платформата Lemon е прикрит под хромираната ретро-черупка. Това са бензиновата турбо четворка 1.5 л (184 к.с., 275 Нм) с „ робот “ 7DCT, като в Shenshou и Chitu, или хибридна апаратура с 1.5 л, биха подхождали на „ хипстър “-а. Изключена е електрическа версия, тъй като те са приоритет за марката Ora.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР