WeWork подаде молба за фалит в САЩ, ход, който следва

...
WeWork подаде молба за фалит в САЩ, ход, който следва
Коментари Харесай

WeWork подаде молба за банкрут в САЩ

WeWork подаде молба за банкрут в Съединени американски щати, ход, който следва години на битка за компанията за взаимна работа.

Фирмата регистрира отговорности от $10 до $50 милиарда (£40,5 милиарда), съгласно декларация за банкрут във федералния съд на Ню Джърси.

Подаването дава правна отбрана на WeWork от неговите кредитори и повече принадлежности за договаряния с наемодателите.

WeWork, прочут с отдаването чартърен при гъвкави условия, в миналото се смяташе за бъдещето на офиса.

Но той разчиташе на бърз напредък, с цел да прикрие високите си разноски. < /p>

" Дълбоко съм признателен за поддръжката на нашите финансови заинтригувани страни, до момента в който работим дружно за подсилване на нашата финансова конструкция и ускорение на този развой посредством съглашението за поддръжка на преструктурирането ", ръководителят на WeWork изпълнителният шеф Дейвид Толи сподели в изказване.

" Ние оставаме ангажирани да влагаме в нашите артикули, услуги и екип от чиновници от международна класа, с цел да подкрепим нашата общественост, " добави той.

Търсенето на офисите на WeWork беше ударено, откакто през 2019 година пагубните старания за набиране на пари в обществена регистрация навредиха на репутацията му и доведоха до изгонването на неговия съ- създател Адам Нойман.

Това беше бързо последвано от пандемия, която докара до доста затваряния на офиси по света, като хората трябваше да работят от у дома.

През първата половина на тази година WeWork загуби повече от $1 милиарда, натежано от разноските за употреба на офисите си, както и от други разноски.

Компанията се бори да продаде елементи от бизнеса си и упорства да затвори местоположения или да предоговори изискванията на дълготрайни наеми и задължения.

Миналия месец, когато тези полемики се ускориха, WeWork сподели на вложителите, че не прави заплащания по заемите си.

Основана през 2010 година, WeWork съобщи през юни тази година, че има повече от 700 местоположения по света и към 730 000 членове.

Инвеститорите персонално оцениха компанията на към 47 милиарда $ на върха й при започване на 2019 година

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР