Waze е едно от най-популярните приложения за навигация в целия

...
Waze е едно от най-популярните приложения за навигация в целия
Коментари Харесай

Waze се превърна в приложение за запознанства

Waze е едно от най-популярните приложения за навигация в целия свят като аргументите за това се крият, както в положителните насоки, които то дава при шофиране, по този начин и в вариантите за докладване на разнообразни рискове на пътя. Освен за навигация, обаче, приложението наподобява се е трансформирало и в такова за запознанства, откакто двойка от Франция споделя забавната си любовна си история, представена от Autoevolution.

Вивиан и Енцо са двама влюбени, които възнамеряват скоро да вдигант женитба, откакто се срещат през 2019-та с помощта на приложението за навигация. Двамата се насочат към Буш дю Рон с два разнообразни автомобила на които водачите употребяват Waze, с цел да намерят по-бърз маршрут. Енцо употребява Waze, с цел да алармира за неработеща задна светлина, на колата начело в която се вози Вивиан. За да се отблагодари, лидерът на предната кола решил да почерпи Енцо на идната отбивка на автомагистралата.

От там стартира и любовната история, която това лято ще приключи със женитба. Двамата даже мислели да употребяват логото на Waze за поканите си, само че в последна сметка се отказали. Те се майтапят, че сега не употребяват приложението за навигация, а когато това се случва, изключват функционалността за чат, по обясними аргументи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР