Walt Disney е спечелила 125 млн. долара онлайн приходи от

...
Walt Disney е спечелила 125 млн. долара онлайн приходи от
Коментари Харесай

Walt Disney спечели $125 млн. онлайн приходи от „Черната вдовица“

Walt Disney е спечелила 125 млн. $ онлайн доходи от кино лентата „ Черната вдовица “. Това стана ясно от документи, подадени по отношение на обвиняванията на основната героиня в лентата, Скарлет Йохансон, че клаузите по контракта ѝ не са спазени.

Актрисата упрекна компанията, че е пуснала кино лентата по едно и също време в кината и в стрийминг платформата Disney+, откакто ѝ било дадено да има извънредна кинопремиера.

Развлекателният бранд оспори настояването на Йохансон за цивилен развой в Лос Анджелис, като изиска делото да бъде изпратено на арбитраж в Ню Йорк, написа „ Ройтерс “.

Събраните средства от цифровия дебют демонстрират, че компанията фактически има облаги от организирането на едновременна онлайн и офлайн премиера. От Walt Disney обясниха, че стартирането на кино лентата в цифровото пространство доста усъвършенства опцията на Йохансон „ да завоюва спомагателна отплата към получените досега 20 млн. $ “.

Резултатът от делото може да има по-широки последствия за развлекателната промишленост въобще, защото медийните компании се пробват да привлекат вниманието към своите стрийминг услуги, предлагайки първокласни продукции, с които да изкушат клиентите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР