Walmart обяви в четвъртък, че мениджърите на магазини в САЩ

...
Walmart обяви в четвъртък, че мениджърите на магазини в САЩ
Коментари Харесай

Искате ли да направите шест фигури? Ето защо може да поискате да кандидатствате за работа в Walmart

Walmart разгласи в четвъртък, че мениджърите на магазини в Съединени американски щати ще получат покачване през февруари, увеличавайки междинната почасова заплата в супермаркета до повече от $18.

От 1 февруари сегашната междинна заплата за мениджърите на магазини от $117 000 ще бъде нараснала до $128 000, сподели колосът в търговията на дребно. Освен това годишният бонус може да доближи до 200% от главната заплата, в случай че мениджърите изпълнят избрани цели и индикатори за облага.

Миналата година Walmart сподели, че „ вложенията в почасови сътрудници на първа линия и идните годишни нараствания “ ще доведат до повишение на междинното почасово възнаграждение от $17,50 до повече от $18.

Оттогава компанията преработи своята стратегия за бонуси за мениджъри на магазини, като пресмята продажбите и облагите на магазините, с цел да даде на мениджърите годишен бонус до 200%.

„ Двигател номер едно за задоволство от работата е мениджърът на помощник и ние имаме вяра, че вие ​​– нашите водачи на първа ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР