Wall Street Memes се превърна в абсолютна сензация в сферата

...
Wall Street Memes се превърна в абсолютна сензация в сферата
Коментари Харесай

Крипто китовете купуват тази криптовалута. Може ли да скочи с 10Х?

Wall Street Memes се трансформира в безспорна сензация в областта на меме криптовалутите. $WSM токенът не просто се показва добре, а препуска в предпродажбите, като досега са събрани близо $24 милиона - достижение, което даже втората най-популярна крипто монета - Етериум, не съумя да събере в ICO-то си.

В тази публикация ще разгледаме за какво крипто китовете може да имат особени сантименти към анти-Уолстрийт тематиката и какви са вероятностите пред Wall Street Memes .

Уолстрийт меме вълната е огромна, а токените идват един след различен

Wall Street Base (WSB) стана последният DEX токен, който записва впечатляващ растеж след стартирането си. Токенът има много солидни основи и не беше елементарно да предвидим неговия триумф. В корените си, WSB е основан на анти-Уолстрийт придвижването.

Началото на това придвижване може да бъде проследено до фракцията “ ”, която нашумя преди години. Оттогава обществените настроения срещу банките нарастваха, изключително след появяването на общността “ “. Те станаха известни със своя конфликт с огромни хедж фондове по време на абсурда с Gamestop, което беше доказателство за силата на общността.

Но задължението на придвижването към демократизацията на крипто активите не спря до такава степен. Крипто пазарите бяха очевидци на продажбата на NFT сбирката “ “, която притегли повече от 1,871 ETH вложения (или към $3.5 милиона по това време).

В последния ход на събитията, новият DEX токен Wall Street Base, твърдящ, че е основан на блокчейн технологията на Coinbase, записа страховит растеж от над 1,000%, или 10Х. Безспорно е положително достижение. Но коства ли си да се влага в този момент? Нека разберем.

Късно ли е да хванете “последния трен ” за Wall Street Base?

Стартиран на DEX посредством Rocketswap Pool в 13:00 българско време на 14 август, Wall Street Base бързо притегли внимание с начален скок на цената с +150% единствено през първия час на търговия.

Зелената свещ при старта притегли вниманието на деликатните трейдъри и през идващите два часа DEX пазарът стана все по-смел и размерът на търговията нарастна, а това докара до още +165% повишаване на цената.

Кратък спад от -23.84% докара до консолидация към $0.0001 и след 5 часа тази цена беше устойчиво защитавана. В 20:00 цената още веднъж нарастна, този път с +30%, като докара до огромно нарастване на DEX размера.

Само 6 часа по-късно WSB доближи своя исторически връх на равнище от $0.0001995, което докара до общ растеж от впечатляващите +750% за ранните вложители.

Но както се споделя, всичко положително в миналото свършва и наподобява, че WSB ще падне толкоз бързо, колкото и се възкачи – към този момент губи -40% до поддръжка на $0.0001180.

И до момента в който $WSB губи почва под себе си поради стремителното си начало без постоянна основа, то на другия завършек на спектъра е Wall Street Memes.  

Wall Street Memes – солидна основа и още по-солидна инвестиция?

Wall Street Memes ($WSM) се постанова като една от криптовалутите с максимален капацитет в света на меме монетите. За разлика от Wall Street Base, която изглеждаше като още един проходен план в крипто пространството, $WSM показва солидна основа и постоянна тактика.

С над 250,000 почитатели в X (Twitter), $WSM се радва на една от най-активните и ангажиращи общности в обществените мрежи. Тази статистика е основна, защото дейните и ангажирани почитатели постоянно се трансформират в вложители или предлагат криптовалутата на други.

Досега $WSM е събрал впечатляващите $24 милиона, което още повече акцентира вярата на вложителите в този план. А цената от $0.034 демонстрира, че валутата има постоянен растеж и капацитет за спомагателни триумфи.

Когато обмисляме дали $WSM е добра инвестиция, би трябвало да вземем поради общността, финансовата поддръжка и настоящата цена. Тези фактори, когато се срещат по едно и също време, оказват помощ доста на Wall Street Memes да се трансформира в една от най-перспективните меме криптовалути на пазара.

Защо да инвестирате в меме криптовалути?

Меме криптовалутите се явяват като едно от най-интригуващите феномени в крипто пространството през последните години. Ето няколко аргументи за това:

  1. Възможност за бързи облаги: Въпреки че меме монетите носят със себе си огромен риск, те също по този начин оферират опция за бързи и обилни облаги. Много хора, които влагат рано в такива планове, могат да завоюват до 100Х от своите вложения.
  2. Хайп и публично внимание: Успехът на голям брой меме криптовалути постоянно зависи от хайпа към тях. Популярните персони, обществените мрежи и крипто инфлуенсърите могат да усилят интереса и да привлекат нови вложители.
  3. Достъпност: Ако имате заделени 1,000-2,000 лв. и търсите метод да инвестирате в забавен и друг план, меме монетите съставляват прелъстителен избор, защото тяхната цена е ниска – доста рядко доближават до над $0.08.

Въпреки това, постоянно е добре да помните, че всички вложения носят риск. Никога не трябва да инвестирате повече, в сравнение с можете да си позволите да загубите и постоянно правете изчерпателен разбор, преди да вземете решение. Но в случай че сте подготвени да поемете риска и търсите вълнуваща опция, меме монетите, и в частност Wall Street Memes, може би са тъкмо за вас.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР