Wagnardsoft Tools включва полезни инструменти за почистване на РС-то от

...
Wagnardsoft Tools включва полезни инструменти за почистване на РС-то от
Коментари Харесай

Wagnardsoft Tools – редовна поддръжка на РС-то


Wagnardsoft Tools включва потребни принадлежности за разчистване на РС-то от ненужни файлове
(екранна фотография: Wagnardsoft Tools)

Редовната поддръжка на компютъра освен усъвършенства продуктивността само че също по този начин може да предотврати повявата на злоумишлен програмен продукт, неточности и загуба на данни. Wagnardsoft Tools (Wtools) е лека помощна стратегия, която съдържа няколко инструмента за разчистване на РС-то от краткотрайни и други остарели файлове, които заемат място и могат да изложат компютъра на риск.

Приложението впечатлява с съвременен и елементарен за потребление интерфейс. На основната страница можете да разглеждате детайлности за конфигурацията на системата, в това число модел на процесора, RAM, GPU, операционна система и информация за драйверите.

Почистването на компютъра може да се извърши посредством функционалностите „ Registry ” и „ File cleaning ”. Както подсказва името, File cleaning сканира компютъра и браузъра за ненужни детайли. Може да изберете кой браузър да ревизирате и дали желаете да почистите краткотрайни файлове, история или и двете.

Една забележителна функционалност на приложението е „ Repair Windows System Files ” – интервенция, която се прави в две елементарни стъпки. Инструментът ревизира и поправя развалени файлове в компонентното вместилище, като употребява архивите на систематичните файлове. След това съпоставя систематичните файлове с добре познатите копия и поправя проблематичните.

Приложението има още няколко други функционалности, които могат да ви бъдат от изгода, като да вземем за пример включване и изключване на услугите „ Windows Update ” и „ Windows Update Automatic Reboot ”, разчистване на досието WinSxS и премахване на някои драйвери.

В умозаключение, може да кажем, че Wagnardsoft Tools (Wtools) е потребно приложение за консуматори, които търсят лесни способи за унищожаване на остарели файлове и поправяне на неточности, способни да влошат работата на компютъра.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР