W60 Хехинген, втори кръгДжулия Терзийска – Джейми Фурлис 7-5, 6-1Джулия

...
W60 Хехинген, втори кръгДжулия Терзийска – Джейми Фурлис 7-5, 6-1Джулия
Коментари Харесай

Терзийска отстрани №1 за четвъртфинал на силен ITF турнир


W60 Хехинген, втори кръг
Джулия Терзийска – Джейми Фурлис 7-5, 6-1

Джулия Терзийска продължава с чудесното си показване на ITF шампионата с награден фонд 60 хиляди $ в немския град Хехинген, който с играе на клей.

Българката към този момент е на четвъртфинал, откакто през днешния ден в профил поставената под №1 и №154 в международната класация Джейми Фурлис от Австралия след 7-5, 6-1.

Квалификантката се нуждаеше от час и 25 минути, с цел да стигне до един от най-сериозните си триумфи в последните години като го направи след доста безапелационна игра на сервис и доминация на второто подаване на съперничката ѝ. Терзийска осъществя 5 от 10-те си благоприятни условия за пробив, до момента в който Фурлис се регистрира с едвам един брейк в целия мач.

Въпросният пробив пристигна за 5-5 в първия сет, когато Терзийска сервираше за спечелването на частта. Това обаче не тормози българката, която още веднъж проби и този път постави завършек на сета на собствен начален удар. Във втората част геймът за 1-0 се оказа финален за Фурлис.

Така Терзийска към този момент има четири победи на шампионата като не е изгубила нито един сет. В идната фаза тя ще срещне победителката от мач сред германката Жоел Щьор и квалификантката от Гърция Сапфо Сакелариди.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР