Взривовете в окупирания Крим тази сутрин не само са повредили

...
Взривовете в окупирания Крим тази сутрин не само са повредили
Коментари Харесай

Взривовете в Крим прекъснали железопътната връзка на окупаторите с юга на Украйна

Взривовете в окупирания Крим тази заран освен са развалили подстанция и са унищожили огромен склад за муниции на съветските военни, само че и са повреди железопътна линия в Джанкойския регион, употребена от окупаторите за транспортиране на военна техника и муниции за фронта в Украйна, заяви Униан с позоваване на ТАСС и локалните окупационни управляващи.
Разрушенията са нарушили и придвижването на влаковете от Русия към Крим.

Сега връзката на окупирания от Русия Кримски полуостров с континенталната част на Украйна е прекратена, заяви украинският народен представител Алексей Гончаренко.

" Всички влакове, пътуващи от окупираните елементи на юга на Украйна към окупирания Крим пес спрени след удара по Джанкой. Вече няма железопътна връзка. Напомняме, че през Джанкой превозваха муниции, амуниции, техника и личен състав. " – показва депутатът.

Взривовете избухнаха тази заран.

Първоначално окупационните управляващи твърдяха, че е станал пожар в електрическа подстанция. След това обявиха, че е измама.

Междувременно ръководителят на Меджлиса на кримските татари Рефат Чубаров съобщи, че гори съветска военна база в село Qalay (Азовское), Джанкойски регион.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР