Взривно устройство бе намерено под личния автомобил на полицай в

...
Взривно устройство бе намерено под личния автомобил на полицай в
Коментари Харесай

Турски полицай откри взривно устройство под колата си

Взривно устройство бе открито под персоналния автомобил на служител на реда в окръг Нусайбин в провинция Мардин в Югоизточна Турция в събота вечерта. По-късно беше разкрито, че офицерът е бил част от екип, който е трябвало да обезпечава подкрепления за сигурността на събитие в провинция Сиирт, на което трябваше да участва.президентът Реджеп Тайип Ердоган, написа турското англоезично издание Daily Sabah, представено от " Фокус ".

Ръчно направеното взривно устройство е сложено под паркираната частна кола на служителя на реда, който е част от отдела за битка с безредиците в дребния град Нусайбин на границата със Сирия. Оттам офицерът e трябвало да кара 200 километра североизточно до Сиирт, където Ердоган трябваше да се обърне към публиката навън.
свързани новини5236на 24.05.2021
При откриването на взривното устройство на място са ориентирани специалисти по неутрализиране на бомби.

Екипите са унищожили следено заложеното взривното устройство.

Екипи за следствие на мястото на престъплението сканираха бомбата и транспортното средство за пръстови отпечатъци на обвинените.

Усилията за залавяне на причинителите, заложили взривното вещество, не престават.

Служителят е напуснал жилището си, с цел да отиде на гореспоменатото събитие с персоналния си автомобил и е трябвало да вземе другар, който също отивал на работа. Именно този негов другар е забелязал предмета под транспортното средство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР