Взрив уби 6 души и рани най-малко 53 на една

...
Взрив уби 6 души и рани най-малко 53 на една
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: нападнаха Истанбул

Взрив умъртви 6 души и рани минимум 53 на една от най-оживените централни улици в Истанбул през днешния ден следобяд. Експлозията е станала на улица „ Истиклял “, която в неделя следобяд постоянно е цялостна с туристи и локални. Улицата води до площад „ Таксим “. Разследва се атентат.

Българския държавен уебсайт стана обект на нова хакерска по този начин. Интернет страницата на Министерския съвет е краткотрайно недостъпна поради хакерска атака, оповестиха от държавната пресслужба. Оттам твърдят, че са подхванати нужните дейности за възобновяване достъпа до уеб страницата в най-кратки периоди.

Демократическата партия резервира контрола си над федералния Сенат на Съединени американски щати, откакто настоящият сенатор демократ в Невада Катрин Кортес Масто е избрана отново, сочи прогноза за организацията " Едисън рисърч " въз основа на екзитпол.

Водещи европейски водачи дадоха обещание да очертаят ограничения за установяване на предел на цените на газа, защото натискът върху Брюксел нараства да работи по-бързо, с цел да подсигурява, че енергийната рецесия няма да продължи до идната година.

Банкси наподобява удостовери, че се намира в Украйна откакто сподели последната си работа в инстаграм, написа " Гардиън ". Още преди този момент се появиха съмнения посредством графити създателят е в намиращата се във война страна откакто на стени на разрушени здания в Бородянка, покрай Киев, се появиха серия от рисунки. 

 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР