Взрив избухна на строителна площадка на Дойче бан (Deutsche Bahn)

...
Взрив избухна на строителна площадка на Дойче бан (Deutsche Bahn)
Коментари Харесай

Взрив до гарата в Мюнхен


Взрив избухна на строителна площадка на " Дойче бан " (Deutsche Bahn) в Мюнхен. По данни на службата за противопожарна сигурност са ранени трима души, един от които тежко. Спряно е придвижването на влаковете към централната гара в Мюнхен, съобщи представител, съобщи БНР.

Засегнати са придвижванията на влаковете за близки и далечни дестинации, заключено е и трамвайното хранилище. Не е известно какъв брой време ще бъде спряно придвижването. Полицията и противопожарната работа обясниха, че става въпрос за огромна интервенция, заяви „ Зюддойче Цайтунг”. По информация на полицията покрай " Донерсбергербрюке " се е чул мощен гърмеж, след което се е издигнал дирек от пушек. Според пожарната става въпрос за детонация.

„ Тук сме, с цел да осигурим сигурността на хората”, съобщи представител на противопожарната работа. Трима души са ранени. Причината за гърмежа към момента остава неразбираема. Съществуват съмнения, че става въпрос за гърмеж на бомба от времето на Втората международна война. " Донерсбергбрюке " се вамира близо до централната жп гара в центъра на Мюнхен по основния маршрут на градската железница на Мюнхен. Много пожарни и към 50 служби за незабавна помощ бяха на място, а над региона кръжи хеликоптер на федералната полиция.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР