Взрив е избухнал в района на изчезването на аржентинската подводницата

...
Взрив е избухнал в района на изчезването на аржентинската подводницата
Коментари Харесай

Взрив в района на изчезването на аржентинската подводница

Взрив е избухнал в региона на изгубването на аржентинската подводницата " Сан Хуан ", оповестиха интернационалните информационни организации като се позоваха на публично изказване на представителя на военноморските сили на Аржентина Енрике Балби

" Беше получена информация за това, че е зародил аномален, индивидуален, къс, мощен феномен от неядрен темперамент, който съответствува с признаците на детонация ", посочи Балби.

По-рано през днешния ден американски аероплан, участващ в издирването на плавателния съд, е засякъл обект наоколо до последното известно местоположение на подводницата. Засега обектът не е разпознат.

По неразбираеми досега аргументи подводницата на аржентинските военноморски сили изчезна от радарите и информационните връзки с командването на 15 ноември по пътя си от пристанището Ушуайя до базата си в град Мар дел Плата. На борда на подводницата е имало 44 души екипаж, като тя е разполагала с О2 до 22 ноември.

По-рано се съобщаваше, че по време на последната осъществена връзка с подводницата, екипажът е съобщил за зародило произшествие - " късо съединяване ".

Изчезналата подводница е издигната в Германия и е включена в състава на аржентинския флот през 1985 година Дължината на плавателния съд е 66 метра, като развива скорост от 25 възела.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР