Взрив“ доклад за продажбите на дребно през март предизвика разпродажба

...
Взрив“ доклад за продажбите на дребно през март предизвика разпродажба
Коментари Харесай

„Взрив“ продажбите на дребно в САЩ разклащат облигационните и валутните пазари

„ Взрив “ отчет за продажбите на дребно през март провокира ликвидация на държавния дълг на Съединени американски щати и раздруса световните валутни пазари в понеделник, в последния знак, че най-големият в света стопанската система може да е прекомерно гореща, с цел да оправдае намаляването на лихвените проценти.

Продажбите на дребно в Съединени американски щати бяха доста по-силни от предстоящото през март, защото потребителите продължиха да харчат макар несигурността по отношение на бъдещия път на лихвените проценти.

Данни от Бюрото за броене на популацията на Съединени американски щати, оповестени в понеделник, демонстрират, че продажбите на дребно, които включват разноските за храна и бензин, са се повишили с 0,7% предишния месец. Икономисти, интервюирани от Ройтерс, чакаха нарастване от 0,3 %.

Цифрата за февруари беше преразгледана от покачване от 0,6 % до 0,9 %, което демонстрира устойчиви потребителски разноски по-рано тази година и предоставяйки спомагателни доказателства за наново ускорение на икономическия напредък.

„ Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР